POINT CHAUD

Contactgegevens POINT CHAUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POINT CHAUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

POINT CHAUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA CLOSERAIE 1; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42241161 (+32-42241161) 42241161 (+32-42241161)

Fax (fax): +32 (81) 229-33-11 +32 (81) 229-33-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POINT CHAUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POINT CHAUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POINT CHAUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POINT CHAUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POINT CHAUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POINT CHAUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POINT CHAUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POINT CHAUD
Products information POINT CHAUD

BTW identificatienummer (tax): BE08793975830
Ondernemingsnummer: 2485351562
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POINT CHAUD
(Get full report from official database of BE for POINT CHAUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor POINT CHAUD
Addition kinds of activities for POINT CHAUD

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
34899900. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij POINT CHAUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POINT CHAUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POINT CHAUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POINT CHAUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van POINT CHAUD in sociale netwerken
Look for responds of POINT CHAUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor POINT CHAUD. Laat een reactie achter voor POINT CHAUD. POINT CHAUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POINT CHAUD. Leave a respond for POINT CHAUD. POINT CHAUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POINT CHAUD op de google maps. Adres en contacten POINT CHAUD
Location of POINT CHAUD on the google maps. Address and contacts of POINT CHAUD

Andere gerelateerde bedrijven als come POINT CHAUD POINT CHAUD: Art et Coiffure | Doneux | F. LEJEUNE | EECKELEERS KRAANVERHUUR | SOREMARTEC S.A.

Other related companies as POINT CHAUD: Art et Coiffure | Doneux | F. LEJEUNE | EECKELEERS KRAANVERHUUR | SOREMARTEC S.A.

POINT CHAUD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POINT CHAUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08793975830. Het bedrijf POINT CHAUD bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA CLOSERAIE 1; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van POINT CHAUD is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POINT CHAUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POINT CHAUD, openstaande posities, locatie van POINT CHAUD op de kaart.

POINT CHAUD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is POINT CHAUD, company assigned to the tax number BE08793975830. The company POINT CHAUD is located at the address: AVENUE DE LA CLOSERAIE 1; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of POINT CHAUD is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POINT CHAUD is not available. You also can look at reviews of POINT CHAUD, open positions, location of POINT CHAUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POINT CHAUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POINT CHAUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POINT CHAUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POINT CHAUD, employees, financial statistics.