SHURGARD SELF-STORAGE

Contactgegevens SHURGARD SELF-STORAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHURGARD SELF-STORAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHURGARD SELF-STORAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-DENIJSSTRAAT 298; 1190; FOREST, België

Telefoon (phone): 23400060 (+32-23400060) 23400060 (+32-23400060)

Fax (fax): +32 (12) 643-70-46 +32 (12) 643-70-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHURGARD SELF-STORAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHURGARD SELF-STORAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHURGARD SELF-STORAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHURGARD SELF-STORAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHURGARD SELF-STORAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHURGARD SELF-STORAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHURGARD SELF-STORAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHURGARD SELF-STORAGE
Products information SHURGARD SELF-STORAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09272430419
Ondernemingsnummer: 7637390136
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SHURGARD SELF-STORAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHURGARD SELF-STORAGE
(Get full report from official database of BE for SHURGARD SELF-STORAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHURGARD SELF-STORAGE
Addition kinds of activities for SHURGARD SELF-STORAGE

07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
32310106. Mozaïeken, glas: gemaakt van gekocht glas | Mosaics, glass: made from purchased glass
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service

Werken bij SHURGARD SELF-STORAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHURGARD SELF-STORAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHURGARD SELF-STORAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHURGARD SELF-STORAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van SHURGARD SELF-STORAGE in sociale netwerken
Look for responds of SHURGARD SELF-STORAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHURGARD SELF-STORAGE. Laat een reactie achter voor SHURGARD SELF-STORAGE. SHURGARD SELF-STORAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHURGARD SELF-STORAGE. Leave a respond for SHURGARD SELF-STORAGE. SHURGARD SELF-STORAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHURGARD SELF-STORAGE op de google maps. Adres en contacten SHURGARD SELF-STORAGE
Location of SHURGARD SELF-STORAGE on the google maps. Address and contacts of SHURGARD SELF-STORAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SHURGARD SELF-STORAGE SHURGARD SELF-STORAGE: RAYMONDE DUBOIS | GUIDO KUYPERS | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Wevers NV | JEAN DAMSIN

Other related companies as SHURGARD SELF-STORAGE: RAYMONDE DUBOIS | GUIDO KUYPERS | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Wevers NV | JEAN DAMSIN

SHURGARD SELF-STORAGE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHURGARD SELF-STORAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09272430419. Het bedrijf SHURGARD SELF-STORAGE bevindt zich op het adres: SINT-DENIJSSTRAAT 298; 1190; FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verhuisdiensten. Producten gemaakt in SHURGARD SELF-STORAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHURGARD SELF-STORAGE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHURGARD SELF-STORAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHURGARD SELF-STORAGE, openstaande posities, locatie van SHURGARD SELF-STORAGE op de kaart.

SHURGARD SELF-STORAGE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHURGARD SELF-STORAGE, company assigned to the tax number BE09272430419. The company SHURGARD SELF-STORAGE is located at the address: SINT-DENIJSSTRAAT 298; 1190; FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verhuisdiensten. Products created in SHURGARD SELF-STORAGE were not found.
The main activity of SHURGARD SELF-STORAGE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SHURGARD SELF-STORAGE is not available. You also can look at reviews of SHURGARD SELF-STORAGE, open positions, location of SHURGARD SELF-STORAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHURGARD SELF-STORAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHURGARD SELF-STORAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHURGARD SELF-STORAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHURGARD SELF-STORAGE, employees, financial statistics.