ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODE ZIELENSLAAN 4; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32193224 32193224

Fax (fax): +32 (86) 980-25-62 +32 (86) 980-25-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Products information ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE06596710205
Ondernemingsnummer: 1061523437
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
33390303. Silicon, epitaxiale (silicium legering) | Silicon, epitaxial (silicon alloy)
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior

Werken bij ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Location of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: Robert I | A.M. HAENRAETS | DOMINIQUE LAMBERT | PHILIPPE LEEMANS | ADS ENGINEERING

Other related companies as ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: Robert I | A.M. HAENRAETS | DOMINIQUE LAMBERT | PHILIPPE LEEMANS | ADS ENGINEERING

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596710205. Het bedrijf ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: LODE ZIELENSLAAN 4; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE06596710205. The company ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: LODE ZIELENSLAAN 4; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS were not found.
The main activity of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.