The Capital Markets Company, N.V.

Contactgegevens The Capital Markets Company, N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Capital Markets Company, N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Capital Markets Company, N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenenborgerlaan 16, Antwerp, 2610, België

Telefoon (phone): 212-571-2472 (+32-212-571-2472) 212-571-2472 (+32-212-571-2472)

Fax (fax): 212-571-1878 (+32-212-571-1878) 212-571-1878 (+32-212-571-1878)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Capital Markets Company, N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Capital Markets Company, N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Capital Markets Company, N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Capital Markets Company, N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Capital Markets Company, N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Capital Markets Company, N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Capital Markets Company, N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Capital Markets Company, N.V.
Products information The Capital Markets Company, N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03204681396
Ondernemingsnummer: 2013488769
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in The Capital Markets Company, N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Capital Markets Company, N.V.
(Get full report from official database of BE for The Capital Markets Company, N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Capital Markets Company, N.V.
Addition kinds of activities for The Capital Markets Company, N.V.

07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij The Capital Markets Company, N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Capital Markets Company, N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Capital Markets Company, N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Capital Markets Company, N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van The Capital Markets Company, N.V. in sociale netwerken
Look for responds of The Capital Markets Company, N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Capital Markets Company, N.V.. Laat een reactie achter voor The Capital Markets Company, N.V.. The Capital Markets Company, N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Capital Markets Company, N.V.. Leave a respond for The Capital Markets Company, N.V.. The Capital Markets Company, N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Capital Markets Company, N.V. op de google maps. Adres en contacten The Capital Markets Company, N.V.
Location of The Capital Markets Company, N.V. on the google maps. Address and contacts of The Capital Markets Company, N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come The Capital Markets Company, N.V. The Capital Markets Company, N.V.: LIUZZO A. | de Coninck M | B.C. PAJOTTENLAND | LUCIAAN VANDAELE | BUREAU HERLITZ

Other related companies as The Capital Markets Company, N.V.: LIUZZO A. | de Coninck M | B.C. PAJOTTENLAND | LUCIAAN VANDAELE | BUREAU HERLITZ

The Capital Markets Company, N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Capital Markets Company, N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03204681396. Het bedrijf The Capital Markets Company, N.V. bevindt zich op het adres: Groenenborgerlaan 16, Antwerp, 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in The Capital Markets Company, N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Capital Markets Company, N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Capital Markets Company, N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Capital Markets Company, N.V., openstaande posities, locatie van The Capital Markets Company, N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Capital Markets Company, N.V. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Capital Markets Company, N.V., company assigned to the tax number BE03204681396. The company The Capital Markets Company, N.V. is located at the address: Groenenborgerlaan 16, Antwerp, 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in The Capital Markets Company, N.V. were not found.
The main activity of The Capital Markets Company, N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of The Capital Markets Company, N.V. is not available. You also can look at reviews of The Capital Markets Company, N.V., open positions, location of The Capital Markets Company, N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Capital Markets Company, N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Capital Markets Company, N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Capital Markets Company, N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Capital Markets Company, N.V., employees, financial statistics.