Tyco Electronics Raychem N.V.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Tyco Electronics Raychem N.V.
Private companiesBusiness Services • Tyco Electronics Raychem N.V.

Contactgegevens Tyco Electronics Raychem N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tyco Electronics Raychem N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tyco Electronics Raychem N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsesteenweg 692, Kess-Lo, 1325, België

Telefoon (phone): 32 16 351 481 32 16 351 481

Fax (fax): 32 16 351 514 32 16 351 514

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tyco Electronics Raychem N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tyco Electronics Raychem N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tyco Electronics Raychem N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tyco Electronics Raychem N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tyco Electronics Raychem N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tyco Electronics Raychem N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tyco Electronics Raychem N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tyco Electronics Raychem N.V.
Products information Tyco Electronics Raychem N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06035034179
Ondernemingsnummer: 2902557373
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Tyco Electronics Raychem N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tyco Electronics Raychem N.V.
(Get full report from official database of BE for Tyco Electronics Raychem N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tyco Electronics Raychem N.V.
Addition kinds of activities for Tyco Electronics Raychem N.V.

508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper
79299906. Entertainment service | Entertainment service
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij Tyco Electronics Raychem N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tyco Electronics Raychem N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tyco Electronics Raychem N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tyco Electronics Raychem N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

Zoek naar antwoorden van Tyco Electronics Raychem N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Tyco Electronics Raychem N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tyco Electronics Raychem N.V.. Laat een reactie achter voor Tyco Electronics Raychem N.V.. Tyco Electronics Raychem N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tyco Electronics Raychem N.V.. Leave a respond for Tyco Electronics Raychem N.V.. Tyco Electronics Raychem N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tyco Electronics Raychem N.V. op de google maps. Adres en contacten Tyco Electronics Raychem N.V.
Location of Tyco Electronics Raychem N.V. on the google maps. Address and contacts of Tyco Electronics Raychem N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tyco Electronics Raychem N.V. Tyco Electronics Raychem N.V.: Sibel BVBA | Marcovitch O | REMI SMISMANS | MUS?E FOLKLORE L?ON MAES | VAN CAPPELLEN, PAUL

Other related companies as Tyco Electronics Raychem N.V.: Sibel BVBA | Marcovitch O | REMI SMISMANS | MUS?E FOLKLORE L?ON MAES | VAN CAPPELLEN, PAUL

Tyco Electronics Raychem N.V. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tyco Electronics Raychem N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06035034179. Het bedrijf Tyco Electronics Raychem N.V. bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 692, Kess-Lo, 1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tyco Electronics Raychem N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tyco Electronics Raychem N.V. is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tyco Electronics Raychem N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tyco Electronics Raychem N.V., openstaande posities, locatie van Tyco Electronics Raychem N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tyco Electronics Raychem N.V. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tyco Electronics Raychem N.V., company assigned to the tax number BE06035034179. The company Tyco Electronics Raychem N.V. is located at the address: Diestsesteenweg 692, Kess-Lo, 1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tyco Electronics Raychem N.V. were not found.
The main activity of Tyco Electronics Raychem N.V. is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tyco Electronics Raychem N.V. is not available. You also can look at reviews of Tyco Electronics Raychem N.V., open positions, location of Tyco Electronics Raychem N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tyco Electronics Raychem N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tyco Electronics Raychem N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tyco Electronics Raychem N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tyco Electronics Raychem N.V., employees, financial statistics.