VAN CAPPELLEN, PAUL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VAN CAPPELLEN, PAUL
Private companiesBusiness Services • VAN CAPPELLEN, PAUL

Contactgegevens VAN CAPPELLEN, PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAPPELLEN, PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAPPELLEN, PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K.Bogaerdstraat 31, BRUSSELS, BRUSSELS B-1020, België

Telefoon (phone): 32 2 4797023 32 2 4797023

Fax (fax): 32 2 4797023 32 2 4797023

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAPPELLEN, PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAPPELLEN, PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAPPELLEN, PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAPPELLEN, PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAPPELLEN, PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAPPELLEN, PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAPPELLEN, PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAPPELLEN, PAUL
Products information VAN CAPPELLEN, PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE05315704345
Ondernemingsnummer: 8367431640
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN CAPPELLEN, PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAPPELLEN, PAUL
(Get full report from official database of BE for VAN CAPPELLEN, PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAPPELLEN, PAUL
Addition kinds of activities for VAN CAPPELLEN, PAUL

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
50230401. Carpets | Carpets

Werken bij VAN CAPPELLEN, PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAPPELLEN, PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAPPELLEN, PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAPPELLEN, PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van VAN CAPPELLEN, PAUL in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAPPELLEN, PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAPPELLEN, PAUL. Laat een reactie achter voor VAN CAPPELLEN, PAUL. VAN CAPPELLEN, PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAPPELLEN, PAUL. Leave a respond for VAN CAPPELLEN, PAUL. VAN CAPPELLEN, PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAPPELLEN, PAUL op de google maps. Adres en contacten VAN CAPPELLEN, PAUL
Location of VAN CAPPELLEN, PAUL on the google maps. Address and contacts of VAN CAPPELLEN, PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAPPELLEN, PAUL VAN CAPPELLEN, PAUL: Princen | LIBERALE MUTUALITEIT | BARRY LIEVENS | ANN DE GROEVE | JAN SOFFERS

Other related companies as VAN CAPPELLEN, PAUL: Princen | LIBERALE MUTUALITEIT | BARRY LIEVENS | ANN DE GROEVE | JAN SOFFERS

VAN CAPPELLEN, PAUL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAPPELLEN, PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05315704345. Het bedrijf VAN CAPPELLEN, PAUL bevindt zich op het adres: K.Bogaerdstraat 31, BRUSSELS, BRUSSELS B-1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN CAPPELLEN, PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CAPPELLEN, PAUL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAPPELLEN, PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAPPELLEN, PAUL, openstaande posities, locatie van VAN CAPPELLEN, PAUL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN CAPPELLEN, PAUL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAPPELLEN, PAUL, company assigned to the tax number BE05315704345. The company VAN CAPPELLEN, PAUL is located at the address: K.Bogaerdstraat 31, BRUSSELS, BRUSSELS B-1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN CAPPELLEN, PAUL were not found.
The main activity of VAN CAPPELLEN, PAUL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAPPELLEN, PAUL is not available. You also can look at reviews of VAN CAPPELLEN, PAUL, open positions, location of VAN CAPPELLEN, PAUL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAPPELLEN, PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAPPELLEN, PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAPPELLEN, PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAPPELLEN, PAUL, employees, financial statistics.