STOICESCU, IRINA

Contactgegevens STOICESCU, IRINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOICESCU, IRINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOICESCU, IRINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Namur, 71-8, BRUXELLES, BELGIUM 1000, België

Telefoon (phone): 0032 486 519471 (+32-0032 486 519471) 0032 486 519471 (+32-0032 486 519471)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOICESCU, IRINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOICESCU, IRINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOICESCU, IRINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOICESCU, IRINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOICESCU, IRINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOICESCU, IRINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOICESCU, IRINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOICESCU, IRINA
Products information STOICESCU, IRINA

BTW identificatienummer (tax): BE05978179931
Ondernemingsnummer: 5808715820
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in STOICESCU, IRINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOICESCU, IRINA
(Get full report from official database of BE for STOICESCU, IRINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOICESCU, IRINA
Addition kinds of activities for STOICESCU, IRINA

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
51590305. Skins, rauw | Skins, raw

Werken bij STOICESCU, IRINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOICESCU, IRINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOICESCU, IRINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOICESCU, IRINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van STOICESCU, IRINA in sociale netwerken
Look for responds of STOICESCU, IRINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOICESCU, IRINA. Laat een reactie achter voor STOICESCU, IRINA. STOICESCU, IRINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOICESCU, IRINA. Leave a respond for STOICESCU, IRINA. STOICESCU, IRINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOICESCU, IRINA op de google maps. Adres en contacten STOICESCU, IRINA
Location of STOICESCU, IRINA on the google maps. Address and contacts of STOICESCU, IRINA

Andere gerelateerde bedrijven als come STOICESCU, IRINA STOICESCU, IRINA: GEERT DE RIJCKE | Sabor De Aragon | Leso C | ANN HUYSMANS | Assurances Christiaens

Other related companies as STOICESCU, IRINA: GEERT DE RIJCKE | Sabor De Aragon | Leso C | ANN HUYSMANS | Assurances Christiaens

STOICESCU, IRINA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOICESCU, IRINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978179931. Het bedrijf STOICESCU, IRINA bevindt zich op het adres: rue de Namur, 71-8, BRUXELLES, BELGIUM 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in STOICESCU, IRINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STOICESCU, IRINA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOICESCU, IRINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOICESCU, IRINA, openstaande posities, locatie van STOICESCU, IRINA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STOICESCU, IRINA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOICESCU, IRINA, company assigned to the tax number BE05978179931. The company STOICESCU, IRINA is located at the address: rue de Namur, 71-8, BRUXELLES, BELGIUM 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in STOICESCU, IRINA were not found.
The main activity of STOICESCU, IRINA is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STOICESCU, IRINA is not available. You also can look at reviews of STOICESCU, IRINA, open positions, location of STOICESCU, IRINA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOICESCU, IRINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOICESCU, IRINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOICESCU, IRINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOICESCU, IRINA, employees, financial statistics.