ANN HUYSMANS

Contactgegevens ANN HUYSMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN HUYSMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN HUYSMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERTHOUDERSPLEIN 57; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15204472 (+32-15204472) 15204472 (+32-15204472)

Fax (fax): +32 (19) 914-13-88 +32 (19) 914-13-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN HUYSMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN HUYSMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN HUYSMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN HUYSMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN HUYSMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN HUYSMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN HUYSMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN HUYSMANS
Products information ANN HUYSMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01959381103
Ondernemingsnummer: 9972534179
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN HUYSMANS
(Get full report from official database of BE for ANN HUYSMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN HUYSMANS
Addition kinds of activities for ANN HUYSMANS

07810100. Tuinbouw diensten | Horticulture services
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35419901. Centreren machines | Centering machines
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair

Werken bij ANN HUYSMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN HUYSMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN HUYSMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN HUYSMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

 • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: PWA NINOVE

  Type: Dienstenchequebaan

  - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

 • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Klusjesman Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

 • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: TRES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van ANN HUYSMANS in sociale netwerken
Look for responds of ANN HUYSMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN HUYSMANS. Laat een reactie achter voor ANN HUYSMANS. ANN HUYSMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN HUYSMANS. Leave a respond for ANN HUYSMANS. ANN HUYSMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN HUYSMANS op de google maps. Adres en contacten ANN HUYSMANS
Location of ANN HUYSMANS on the google maps. Address and contacts of ANN HUYSMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN HUYSMANS ANN HUYSMANS: IPPA | GAثTANE GODIN | Jochems F BVBA | MICRO STOCK | E. VANHULST

Other related companies as ANN HUYSMANS: IPPA | GAثTANE GODIN | Jochems F BVBA | MICRO STOCK | E. VANHULST

ANN HUYSMANS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN HUYSMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01959381103. Het bedrijf ANN HUYSMANS bevindt zich op het adres: BERTHOUDERSPLEIN 57; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN HUYSMANS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN HUYSMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN HUYSMANS, openstaande posities, locatie van ANN HUYSMANS op de kaart.

ANN HUYSMANS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN HUYSMANS, company assigned to the tax number BE01959381103. The company ANN HUYSMANS is located at the address: BERTHOUDERSPLEIN 57; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN HUYSMANS is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN HUYSMANS is not available. You also can look at reviews of ANN HUYSMANS, open positions, location of ANN HUYSMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN HUYSMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN HUYSMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN HUYSMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN HUYSMANS, employees, financial statistics.