Sandra Fauconnier

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Sandra Fauconnier
Private companiesEducational Services • Sandra Fauconnier

Contactgegevens Sandra Fauconnier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sandra Fauconnier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sandra Fauconnier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Forelstraat 89b, Gent, 9000, België

Telefoon (phone): 3292646252 3292646252

Fax (fax): 3292646480 3292646480

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sandra Fauconnier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sandra Fauconnier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sandra Fauconnier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sandra Fauconnier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sandra Fauconnier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sandra Fauconnier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sandra Fauconnier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sandra Fauconnier
Products information Sandra Fauconnier

BTW identificatienummer (tax): BE03637817382
Ondernemingsnummer: 3221160888
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Sandra Fauconnier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sandra Fauconnier
(Get full report from official database of BE for Sandra Fauconnier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sandra Fauconnier
Addition kinds of activities for Sandra Fauconnier

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
289903. Gelatine | Gelatin
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
23899905. Garters | Garters
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits

Werken bij Sandra Fauconnier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sandra Fauconnier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sandra Fauconnier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sandra Fauconnier. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van Sandra Fauconnier in sociale netwerken
Look for responds of Sandra Fauconnier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sandra Fauconnier. Laat een reactie achter voor Sandra Fauconnier. Sandra Fauconnier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sandra Fauconnier. Leave a respond for Sandra Fauconnier. Sandra Fauconnier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sandra Fauconnier op de google maps. Adres en contacten Sandra Fauconnier
Location of Sandra Fauconnier on the google maps. Address and contacts of Sandra Fauconnier

Andere gerelateerde bedrijven als come Sandra Fauconnier Sandra Fauconnier: FRITUUR DE KLEINE LUST | LIBRAIRIE KAT-PAT | GARAGE HUGO D'HOLLANDER | MITSUI INSURANCE CO LTD | REN? PORTIER

Other related companies as Sandra Fauconnier: FRITUUR DE KLEINE LUST | LIBRAIRIE KAT-PAT | GARAGE HUGO D'HOLLANDER | MITSUI INSURANCE CO LTD | REN? PORTIER

Sandra Fauconnier is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sandra Fauconnier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03637817382. Het bedrijf Sandra Fauconnier bevindt zich op het adres: Forelstraat 89b, Gent, 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sandra Fauconnier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sandra Fauconnier is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sandra Fauconnier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sandra Fauconnier, openstaande posities, locatie van Sandra Fauconnier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sandra Fauconnier is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sandra Fauconnier, company assigned to the tax number BE03637817382. The company Sandra Fauconnier is located at the address: Forelstraat 89b, Gent, 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sandra Fauconnier were not found.
The main activity of Sandra Fauconnier is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sandra Fauconnier is not available. You also can look at reviews of Sandra Fauconnier, open positions, location of Sandra Fauconnier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sandra Fauconnier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sandra Fauconnier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sandra Fauconnier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sandra Fauconnier, employees, financial statistics.