MITSUI INSURANCE CO LTD

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MITSUI INSURANCE CO LTD
Private companiesEducational Services • MITSUI INSURANCE CO LTD

Contactgegevens MITSUI INSURANCE CO LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MITSUI INSURANCE CO LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MITSUI INSURANCE CO LTD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 326B32; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26460940 (+32-26460940) 26460940 (+32-26460940)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MITSUI INSURANCE CO LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MITSUI INSURANCE CO LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MITSUI INSURANCE CO LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MITSUI INSURANCE CO LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MITSUI INSURANCE CO LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MITSUI INSURANCE CO LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MITSUI INSURANCE CO LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MITSUI INSURANCE CO LTD
Products information MITSUI INSURANCE CO LTD

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MITSUI INSURANCE CO LTD
(Get full report from official database of BE for MITSUI INSURANCE CO LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MITSUI INSURANCE CO LTD
Addition kinds of activities for MITSUI INSURANCE CO LTD

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
27599911. Laser printen | Laser printing
28440503. lipsticks | Lipsticks
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
51120405. Levering van de laserprinter | Laser printer supplies
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec

Werken bij MITSUI INSURANCE CO LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MITSUI INSURANCE CO LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MITSUI INSURANCE CO LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MITSUI INSURANCE CO LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van MITSUI INSURANCE CO LTD in sociale netwerken
Look for responds of MITSUI INSURANCE CO LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MITSUI INSURANCE CO LTD. Laat een reactie achter voor MITSUI INSURANCE CO LTD. MITSUI INSURANCE CO LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MITSUI INSURANCE CO LTD. Leave a respond for MITSUI INSURANCE CO LTD. MITSUI INSURANCE CO LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MITSUI INSURANCE CO LTD op de google maps. Adres en contacten MITSUI INSURANCE CO LTD
Location of MITSUI INSURANCE CO LTD on the google maps. Address and contacts of MITSUI INSURANCE CO LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come MITSUI INSURANCE CO LTD MITSUI INSURANCE CO LTD: FLDUJARDIN KORTEMARK NV | Van Hoorn P | SOPHIE SCHOONHEIDSINSTITUUT | Widelski | De Jaeger G

Other related companies as MITSUI INSURANCE CO LTD: FLDUJARDIN KORTEMARK NV | Van Hoorn P | SOPHIE SCHOONHEIDSINSTITUUT | Widelski | De Jaeger G

MITSUI INSURANCE CO LTD is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MITSUI INSURANCE CO LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf MITSUI INSURANCE CO LTD bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 326B32; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van MITSUI INSURANCE CO LTD is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MITSUI INSURANCE CO LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MITSUI INSURANCE CO LTD, openstaande posities, locatie van MITSUI INSURANCE CO LTD op de kaart.

MITSUI INSURANCE CO LTD is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MITSUI INSURANCE CO LTD, company assigned to the tax number BE03219787597. The company MITSUI INSURANCE CO LTD is located at the address: AVENUE LOUISE 326B32; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of MITSUI INSURANCE CO LTD is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MITSUI INSURANCE CO LTD is not available. You also can look at reviews of MITSUI INSURANCE CO LTD, open positions, location of MITSUI INSURANCE CO LTD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MITSUI INSURANCE CO LTD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MITSUI INSURANCE CO LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MITSUI INSURANCE CO LTD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MITSUI INSURANCE CO LTD, employees, financial statistics.