QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.

Contactgegevens QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vitseroelstraat 74, TERNAT, België

Telefoon (phone): 32 2 583 82 64 32 2 583 82 64

Fax (fax): 32 2 582 29 63 32 2 582 29 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALITY FOOD PRODUCTS N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALITY FOOD PRODUCTS N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.
Products information QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07693420410
Ondernemingsnummer: 2915191650
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.
(Get full report from official database of BE for QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.
Addition kinds of activities for QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.

278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
581200. Eten plaatsen | Eating places
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
704102. Rooming huizen | Rooming houses
09219900. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
72180200. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. in sociale netwerken
Look for responds of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Laat een reactie achter voor QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. Leave a respond for QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.. QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. op de google maps. Adres en contacten QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.
Location of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. on the google maps. Address and contacts of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: KENNETH ROMMENS | 'B'-LIGHTS ON BELGIUM | J.V.P. SOUND SYSTEMS | Aquatrix | Vergauwen NV

Other related companies as QUALITY FOOD PRODUCTS N.V.: KENNETH ROMMENS | 'B'-LIGHTS ON BELGIUM | J.V.P. SOUND SYSTEMS | Aquatrix | Vergauwen NV

QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07693420410. Het bedrijf QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. bevindt zich op het adres: Vitseroelstraat 74, TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., openstaande posities, locatie van QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., company assigned to the tax number BE07693420410. The company QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is located at the address: Vitseroelstraat 74, TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. were not found.
The main activity of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. is not available. You also can look at reviews of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., open positions, location of QUALITY FOOD PRODUCTS N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALITY FOOD PRODUCTS N.V., employees, financial statistics.