'B'-LIGHTS ON BELGIUM

Contactgegevens 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

'B'-LIGHTS ON BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLLESTRAAT 25B2; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 51401432 (+32-51401432) 51401432 (+32-51401432)

Fax (fax): +32 (14) 158-51-43 +32 (14) 158-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'B'-LIGHTS ON BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'B'-LIGHTS ON BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'B'-LIGHTS ON BELGIUM
Products information 'B'-LIGHTS ON BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07054016113
Ondernemingsnummer: 9772857666
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Articles: Articles Design.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'B'-LIGHTS ON BELGIUM
(Get full report from official database of BE for 'B'-LIGHTS ON BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'B'-LIGHTS ON BELGIUM
Addition kinds of activities for 'B'-LIGHTS ON BELGIUM

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
36210203. Dynamotors | Dynamotors
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Laat een reactie achter voor 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. 'B'-LIGHTS ON BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. Leave a respond for 'B'-LIGHTS ON BELGIUM. 'B'-LIGHTS ON BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'B'-LIGHTS ON BELGIUM op de google maps. Adres en contacten 'B'-LIGHTS ON BELGIUM
Location of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM on the google maps. Address and contacts of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come 'B'-LIGHTS ON BELGIUM 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: ASOLO-STARPOLE | SUPER FRUIT | J. TIMMERMANS | DIRK BORGHGRAEF | A.C.V. Kempen

Other related companies as 'B'-LIGHTS ON BELGIUM: ASOLO-STARPOLE | SUPER FRUIT | J. TIMMERMANS | DIRK BORGHGRAEF | A.C.V. Kempen

'B'-LIGHTS ON BELGIUM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054016113. Het bedrijf 'B'-LIGHTS ON BELGIUM bevindt zich op het adres: WOLLESTRAAT 25B2; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Articles Design..
De hoofdactiviteit van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, openstaande posities, locatie van 'B'-LIGHTS ON BELGIUM op de kaart.

'B'-LIGHTS ON BELGIUM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, company assigned to the tax number BE07054016113. The company 'B'-LIGHTS ON BELGIUM is located at the address: WOLLESTRAAT 25B2; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Articles Design..
The main activity of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM is not available. You also can look at reviews of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, open positions, location of 'B'-LIGHTS ON BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'B'-LIGHTS ON BELGIUM, employees, financial statistics.