Patrick Vermuyten

Contactgegevens Patrick Vermuyten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patrick Vermuyten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patrick Vermuyten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schotstraat 10, Herent, VB 3020, België

Telefoon (phone): 075 681087 (+32-075 681087) 075 681087 (+32-075 681087)

Fax (fax): +32 (68) 227-38-58 +32 (68) 227-38-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patrick Vermuyten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patrick Vermuyten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patrick Vermuyten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patrick Vermuyten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patrick Vermuyten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patrick Vermuyten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patrick Vermuyten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patrick Vermuyten
Products information Patrick Vermuyten

BTW identificatienummer (tax): BE02667175292
Ondernemingsnummer: 2358184814
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Patrick Vermuyten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patrick Vermuyten
(Get full report from official database of BE for Patrick Vermuyten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patrick Vermuyten
Addition kinds of activities for Patrick Vermuyten

243999. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
513700. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
27599918. thermografie | Thermography
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores

Werken bij Patrick Vermuyten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patrick Vermuyten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patrick Vermuyten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patrick Vermuyten. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Patrick Vermuyten in sociale netwerken
Look for responds of Patrick Vermuyten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patrick Vermuyten. Laat een reactie achter voor Patrick Vermuyten. Patrick Vermuyten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patrick Vermuyten. Leave a respond for Patrick Vermuyten. Patrick Vermuyten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patrick Vermuyten op de google maps. Adres en contacten Patrick Vermuyten
Location of Patrick Vermuyten on the google maps. Address and contacts of Patrick Vermuyten

Andere gerelateerde bedrijven als come Patrick Vermuyten Patrick Vermuyten: PASCAL DEFRAIRE | V.H.R. BVBA | LADBROKES | ALEXIS VAN CAUWENBERGHE | INSURANCE CONSULT. SERV.

Other related companies as Patrick Vermuyten: PASCAL DEFRAIRE | V.H.R. BVBA | LADBROKES | ALEXIS VAN CAUWENBERGHE | INSURANCE CONSULT. SERV.

Patrick Vermuyten is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Patrick Vermuyten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02667175292. Het bedrijf Patrick Vermuyten bevindt zich op het adres: Schotstraat 10, Herent, VB 3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Patrick Vermuyten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patrick Vermuyten is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patrick Vermuyten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patrick Vermuyten, openstaande posities, locatie van Patrick Vermuyten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Patrick Vermuyten is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Patrick Vermuyten, company assigned to the tax number BE02667175292. The company Patrick Vermuyten is located at the address: Schotstraat 10, Herent, VB 3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Patrick Vermuyten were not found.
The main activity of Patrick Vermuyten is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Patrick Vermuyten is not available. You also can look at reviews of Patrick Vermuyten, open positions, location of Patrick Vermuyten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patrick Vermuyten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patrick Vermuyten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patrick Vermuyten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patrick Vermuyten, employees, financial statistics.