ocean diving center sprl

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ocean diving center sprl
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ocean diving center sprl

Contactgegevens ocean diving center sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ocean diving center sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

ocean diving center sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 25 engelsplein Leuven, 3000, België

Telefoon (phone): 3227358338 3227358338

Fax (fax): 3227358338 3227358338

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ocean diving center sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ocean diving center sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ocean diving center sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ocean diving center sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ocean diving center sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ocean diving center sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ocean diving center sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ocean diving center sprl
Products information ocean diving center sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03852600097
Ondernemingsnummer: 4242340087
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ocean diving center sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ocean diving center sprl
(Get full report from official database of BE for ocean diving center sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor ocean diving center sprl
Addition kinds of activities for ocean diving center sprl

386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
17990206. Brandwerende gebouwen | Fireproofing buildings
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
79290106. Gospel zangers | Gospel singers
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist

Werken bij ocean diving center sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ocean diving center sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ocean diving center sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ocean diving center sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ocean diving center sprl in sociale netwerken
Look for responds of ocean diving center sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor ocean diving center sprl. Laat een reactie achter voor ocean diving center sprl. ocean diving center sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ocean diving center sprl. Leave a respond for ocean diving center sprl. ocean diving center sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ocean diving center sprl op de google maps. Adres en contacten ocean diving center sprl
Location of ocean diving center sprl on the google maps. Address and contacts of ocean diving center sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come ocean diving center sprl ocean diving center sprl: Piette S | GEORGES TAVEIRNE | MAKELAARSBUREAU BOONEN | L'ARTISAN MENUISIER | VAN TICHELEN

Other related companies as ocean diving center sprl: Piette S | GEORGES TAVEIRNE | MAKELAARSBUREAU BOONEN | L'ARTISAN MENUISIER | VAN TICHELEN

ocean diving center sprl is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ocean diving center sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03852600097. Het bedrijf ocean diving center sprl bevindt zich op het adres: 25 engelsplein Leuven, 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ocean diving center sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ocean diving center sprl is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ocean diving center sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ocean diving center sprl, openstaande posities, locatie van ocean diving center sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ocean diving center sprl is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ocean diving center sprl, company assigned to the tax number BE03852600097. The company ocean diving center sprl is located at the address: 25 engelsplein Leuven, 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ocean diving center sprl were not found.
The main activity of ocean diving center sprl is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ocean diving center sprl is not available. You also can look at reviews of ocean diving center sprl, open positions, location of ocean diving center sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ocean diving center sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ocean diving center sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ocean diving center sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ocean diving center sprl, employees, financial statistics.