MAKELAARSBUREAU BOONEN

Contactgegevens MAKELAARSBUREAU BOONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAKELAARSBUREAU BOONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAKELAARSBUREAU BOONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SANDERUSSTRAAT 18B3; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32481713 32481713

Fax (fax): +32 (63) 121-84-35 +32 (63) 121-84-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAKELAARSBUREAU BOONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAKELAARSBUREAU BOONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAKELAARSBUREAU BOONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAKELAARSBUREAU BOONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAKELAARSBUREAU BOONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAKELAARSBUREAU BOONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAKELAARSBUREAU BOONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAKELAARSBUREAU BOONEN
Products information MAKELAARSBUREAU BOONEN

BTW identificatienummer (tax): BE06334411621
Ondernemingsnummer: 7686553955
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAKELAARSBUREAU BOONEN
(Get full report from official database of BE for MAKELAARSBUREAU BOONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAKELAARSBUREAU BOONEN
Addition kinds of activities for MAKELAARSBUREAU BOONEN

721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
50519906. Platen, metaal | Plates, metal
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij MAKELAARSBUREAU BOONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAKELAARSBUREAU BOONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAKELAARSBUREAU BOONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAKELAARSBUREAU BOONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van MAKELAARSBUREAU BOONEN in sociale netwerken
Look for responds of MAKELAARSBUREAU BOONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAKELAARSBUREAU BOONEN. Laat een reactie achter voor MAKELAARSBUREAU BOONEN. MAKELAARSBUREAU BOONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAKELAARSBUREAU BOONEN. Leave a respond for MAKELAARSBUREAU BOONEN. MAKELAARSBUREAU BOONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAKELAARSBUREAU BOONEN op de google maps. Adres en contacten MAKELAARSBUREAU BOONEN
Location of MAKELAARSBUREAU BOONEN on the google maps. Address and contacts of MAKELAARSBUREAU BOONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAKELAARSBUREAU BOONEN MAKELAARSBUREAU BOONEN: Barthélemy M | Europ Etal BVBA | J.A. MEYERS | ATELJEE DEWITTE | AGRIMA

Other related companies as MAKELAARSBUREAU BOONEN: Barthélemy M | Europ Etal BVBA | J.A. MEYERS | ATELJEE DEWITTE | AGRIMA

MAKELAARSBUREAU BOONEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAKELAARSBUREAU BOONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06334411621. Het bedrijf MAKELAARSBUREAU BOONEN bevindt zich op het adres: SANDERUSSTRAAT 18B3; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van MAKELAARSBUREAU BOONEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAKELAARSBUREAU BOONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAKELAARSBUREAU BOONEN, openstaande posities, locatie van MAKELAARSBUREAU BOONEN op de kaart.

MAKELAARSBUREAU BOONEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAKELAARSBUREAU BOONEN, company assigned to the tax number BE06334411621. The company MAKELAARSBUREAU BOONEN is located at the address: SANDERUSSTRAAT 18B3; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of MAKELAARSBUREAU BOONEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAKELAARSBUREAU BOONEN is not available. You also can look at reviews of MAKELAARSBUREAU BOONEN, open positions, location of MAKELAARSBUREAU BOONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAKELAARSBUREAU BOONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAKELAARSBUREAU BOONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAKELAARSBUREAU BOONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAKELAARSBUREAU BOONEN, employees, financial statistics.