OBEZ Marc

Contactgegevens OBEZ Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OBEZ Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

OBEZ Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee Verte, 40, Saint Georges sur Meuse, 4470, België

Telefoon (phone): 32.4.259.77.36 32.4.259.77.36

Fax (fax): 32.4.259.77.36 32.4.259.77.36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OBEZ Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OBEZ Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OBEZ Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OBEZ Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OBEZ Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OBEZ Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OBEZ Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OBEZ Marc
Products information OBEZ Marc

BTW identificatienummer (tax): BE06529418945
Ondernemingsnummer: 5022918701
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in OBEZ Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OBEZ Marc
(Get full report from official database of BE for OBEZ Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor OBEZ Marc
Addition kinds of activities for OBEZ Marc

7542. wasstraten | Carwashes
331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
35230414. Melkmachines | Milking machines
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair

Werken bij OBEZ Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OBEZ Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OBEZ Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OBEZ Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van OBEZ Marc in sociale netwerken
Look for responds of OBEZ Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor OBEZ Marc. Laat een reactie achter voor OBEZ Marc. OBEZ Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OBEZ Marc. Leave a respond for OBEZ Marc. OBEZ Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OBEZ Marc op de google maps. Adres en contacten OBEZ Marc
Location of OBEZ Marc on the google maps. Address and contacts of OBEZ Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come OBEZ Marc OBEZ Marc: BART VEREECKE | ISA | CALLENS | HUIS BOCONFEX | ELECTRO VANO/VANO-ELECTRO

Other related companies as OBEZ Marc: BART VEREECKE | ISA | CALLENS | HUIS BOCONFEX | ELECTRO VANO/VANO-ELECTRO

OBEZ Marc is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OBEZ Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06529418945. Het bedrijf OBEZ Marc bevindt zich op het adres: Chaussee Verte, 40, Saint Georges sur Meuse, 4470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in OBEZ Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OBEZ Marc is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OBEZ Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OBEZ Marc, openstaande posities, locatie van OBEZ Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OBEZ Marc is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is OBEZ Marc, company assigned to the tax number BE06529418945. The company OBEZ Marc is located at the address: Chaussee Verte, 40, Saint Georges sur Meuse, 4470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in OBEZ Marc were not found.
The main activity of OBEZ Marc is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OBEZ Marc is not available. You also can look at reviews of OBEZ Marc, open positions, location of OBEZ Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OBEZ Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OBEZ Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OBEZ Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OBEZ Marc, employees, financial statistics.