ISA

Contactgegevens ISA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ORCHID?ES 15; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25236451 (+32-25236451) 25236451 (+32-25236451)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISA
Products information ISA

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ISA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISA
(Get full report from official database of BE for ISA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISA
Addition kinds of activities for ISA

32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
73190301. Sky schrijven | Sky writing
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij ISA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

Zoek naar antwoorden van ISA in sociale netwerken
Look for responds of ISA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISA. Laat een reactie achter voor ISA. ISA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISA. Leave a respond for ISA. ISA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISA op de google maps. Adres en contacten ISA
Location of ISA on the google maps. Address and contacts of ISA

Andere gerelateerde bedrijven als come ISA ISA: Bourotte C&D | ERIC BRICMAN | Sud Garden SPRL | DESIRE VAN DE GAER | Elco nv

Other related companies as ISA: Bourotte C&D | ERIC BRICMAN | Sud Garden SPRL | DESIRE VAN DE GAER | Elco nv

ISA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf ISA bevindt zich op het adres: RUE DES ORCHID?ES 15; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in ISA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISA, openstaande posities, locatie van ISA op de kaart.

ISA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISA, company assigned to the tax number BE06805175781. The company ISA is located at the address: RUE DES ORCHID?ES 15; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in ISA were not found.
The main activity of ISA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ISA is not available. You also can look at reviews of ISA, open positions, location of ISA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISA, employees, financial statistics.