New Promotion

Contactgegevens New Promotion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Promotion: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Promotion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Carabiniers 5, B, Brussels 1030, België

Telefoon (phone): 32 2 726 66 02 32 2 726 66 02

Fax (fax): 32 2726 86 48 32 2726 86 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Promotion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Promotion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Promotion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Promotion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Promotion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Promotion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Promotion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Promotion
Products information New Promotion

BTW identificatienummer (tax): BE01627868652
Ondernemingsnummer: 3700714111
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in New Promotion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Promotion
(Get full report from official database of BE for New Promotion)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Promotion
Addition kinds of activities for New Promotion

792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
20910324. Makreel, gedroogd | Mackerel, dried
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij New Promotion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Promotion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Promotion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Promotion. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van New Promotion in sociale netwerken
Look for responds of New Promotion in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Promotion. Laat een reactie achter voor New Promotion. New Promotion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Promotion. Leave a respond for New Promotion. New Promotion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Promotion op de google maps. Adres en contacten New Promotion
Location of New Promotion on the google maps. Address and contacts of New Promotion

Andere gerelateerde bedrijven als come New Promotion New Promotion: FLEUROFERCO NV | LA MAISON DES VINS FINS | Geerts B | Artilettra | MALENGIER-DEPREZ

Other related companies as New Promotion: FLEUROFERCO NV | LA MAISON DES VINS FINS | Geerts B | Artilettra | MALENGIER-DEPREZ

New Promotion is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Promotion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01627868652. Het bedrijf New Promotion bevindt zich op het adres: Place des Carabiniers 5, B, Brussels 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in New Promotion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Promotion is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Promotion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Promotion, openstaande posities, locatie van New Promotion op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New Promotion is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Promotion, company assigned to the tax number BE01627868652. The company New Promotion is located at the address: Place des Carabiniers 5, B, Brussels 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in New Promotion were not found.
The main activity of New Promotion is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of New Promotion is not available. You also can look at reviews of New Promotion, open positions, location of New Promotion on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Promotion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Promotion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Promotion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Promotion, employees, financial statistics.