LA MAISON DES VINS FINS

Contactgegevens LA MAISON DES VINS FINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DES VINS FINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DES VINS FINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARBALESTRIERS 28; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65351666 (+32-65351666) 65351666 (+32-65351666)

Fax (fax): +32 (15) 249-37-30 +32 (15) 249-37-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DES VINS FINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DES VINS FINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DES VINS FINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DES VINS FINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DES VINS FINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DES VINS FINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DES VINS FINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DES VINS FINS
Products information LA MAISON DES VINS FINS

BTW identificatienummer (tax): BE08624786376
Ondernemingsnummer: 3959716796
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DES VINS FINS
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DES VINS FINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DES VINS FINS
Addition kinds of activities for LA MAISON DES VINS FINS

349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
51319901. Riem- en gespmateriaal kits | Belt and buckle assembly kits
51490401. Macaroni | Macaroni
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school

Werken bij LA MAISON DES VINS FINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DES VINS FINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DES VINS FINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DES VINS FINS in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DES VINS FINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Laat een reactie achter voor LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DES VINS FINS. Leave a respond for LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DES VINS FINS op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DES VINS FINS
Location of LA MAISON DES VINS FINS on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DES VINS FINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DES VINS FINS LA MAISON DES VINS FINS: PINKY INTERNATIONAL | ABUS-FLASH SECOURS | COIFFURE DOOLEY'S | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | TECHNODEL

Other related companies as LA MAISON DES VINS FINS: PINKY INTERNATIONAL | ABUS-FLASH SECOURS | COIFFURE DOOLEY'S | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | TECHNODEL

LA MAISON DES VINS FINS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DES VINS FINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624786376. Het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS bevindt zich op het adres: RUE DES ARBALESTRIERS 28; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van LA MAISON DES VINS FINS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DES VINS FINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DES VINS FINS, openstaande posities, locatie van LA MAISON DES VINS FINS op de kaart.

LA MAISON DES VINS FINS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DES VINS FINS, company assigned to the tax number BE08624786376. The company LA MAISON DES VINS FINS is located at the address: RUE DES ARBALESTRIERS 28; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of LA MAISON DES VINS FINS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DES VINS FINS is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DES VINS FINS, open positions, location of LA MAISON DES VINS FINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DES VINS FINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DES VINS FINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DES VINS FINS, employees, financial statistics.