NETHOW

Contactgegevens NETHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETHOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomkensstraat 34/11, 3500, LIMBURG 3500, België

Telefoon (phone): 0032 11 272964 (+32-0032 11 272964) 0032 11 272964 (+32-0032 11 272964)

Fax (fax): 0032 11 270465 (+32-0032 11 270465) 0032 11 270465 (+32-0032 11 270465)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETHOW
Products information NETHOW

BTW identificatienummer (tax): BE07884307861
Ondernemingsnummer: 3983886718
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in NETHOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETHOW
(Get full report from official database of BE for NETHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETHOW
Addition kinds of activities for NETHOW

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij NETHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETHOW. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van NETHOW in sociale netwerken
Look for responds of NETHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETHOW. Laat een reactie achter voor NETHOW. NETHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETHOW. Leave a respond for NETHOW. NETHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETHOW op de google maps. Adres en contacten NETHOW
Location of NETHOW on the google maps. Address and contacts of NETHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come NETHOW NETHOW: VLAAMSE TOONTUINEN | Jeannine | GARAGE BLONDEEL | COIFFURE MAGGY | potikian

Other related companies as NETHOW: VLAAMSE TOONTUINEN | Jeannine | GARAGE BLONDEEL | COIFFURE MAGGY | potikian

NETHOW is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884307861. Het bedrijf NETHOW bevindt zich op het adres: Boomkensstraat 34/11, 3500, LIMBURG 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NETHOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETHOW is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETHOW, openstaande posities, locatie van NETHOW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NETHOW is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETHOW, company assigned to the tax number BE07884307861. The company NETHOW is located at the address: Boomkensstraat 34/11, 3500, LIMBURG 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NETHOW were not found.
The main activity of NETHOW is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NETHOW is not available. You also can look at reviews of NETHOW, open positions, location of NETHOW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETHOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETHOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETHOW, employees, financial statistics.