COIFFURE MAGGY

Particuliere bedrijvenWatervervoer • COIFFURE MAGGY

Contactgegevens COIFFURE MAGGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MAGGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MAGGY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLAAN 43; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53666922 (+32-53666922) 53666922 (+32-53666922)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MAGGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MAGGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MAGGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MAGGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MAGGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MAGGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MAGGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MAGGY
Products information COIFFURE MAGGY

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COIFFURE MAGGY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MAGGY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MAGGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MAGGY
Addition kinds of activities for COIFFURE MAGGY

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire

Werken bij COIFFURE MAGGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MAGGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MAGGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MAGGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MAGGY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MAGGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MAGGY. Laat een reactie achter voor COIFFURE MAGGY. COIFFURE MAGGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MAGGY. Leave a respond for COIFFURE MAGGY. COIFFURE MAGGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MAGGY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MAGGY
Location of COIFFURE MAGGY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MAGGY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MAGGY COIFFURE MAGGY: Beauty Bank New | Nice BVBA | LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | HOTEL EVERGREEN | NINO

Other related companies as COIFFURE MAGGY: Beauty Bank New | Nice BVBA | LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | HOTEL EVERGREEN | NINO

COIFFURE MAGGY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MAGGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf COIFFURE MAGGY bevindt zich op het adres: EIKENLAAN 43; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE MAGGY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE MAGGY is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MAGGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MAGGY, openstaande posities, locatie van COIFFURE MAGGY op de kaart.

COIFFURE MAGGY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MAGGY, company assigned to the tax number BE01880004882. The company COIFFURE MAGGY is located at the address: EIKENLAAN 43; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE MAGGY were not found.
The main activity of COIFFURE MAGGY is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MAGGY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MAGGY, open positions, location of COIFFURE MAGGY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MAGGY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MAGGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MAGGY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MAGGY, employees, financial statistics.