NAETS, ALAIN

Contactgegevens NAETS, ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAETS, ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAETS, ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beigemsesteenweg 36, GRIMBERGEN, VLAAMS BRABANT B-1850 BE, België

Telefoon (phone): 003222708400 003222700083 (+32-003222708400 003222700083) 003222708400 003222700083 (+32-003222708400 003222700083)

Fax (fax): +32 (69) 133-77-85 +32 (69) 133-77-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAETS, ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAETS, ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAETS, ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAETS, ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAETS, ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAETS, ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAETS, ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAETS, ALAIN
Products information NAETS, ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE09868164062
Ondernemingsnummer: 6142425537
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in NAETS, ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAETS, ALAIN
(Get full report from official database of BE for NAETS, ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAETS, ALAIN
Addition kinds of activities for NAETS, ALAIN

10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
38430111. Tandheelkundige instrumenten, nec | Dental tools, nec
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical

Werken bij NAETS, ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAETS, ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAETS, ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAETS, ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van NAETS, ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of NAETS, ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAETS, ALAIN. Laat een reactie achter voor NAETS, ALAIN. NAETS, ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAETS, ALAIN. Leave a respond for NAETS, ALAIN. NAETS, ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAETS, ALAIN op de google maps. Adres en contacten NAETS, ALAIN
Location of NAETS, ALAIN on the google maps. Address and contacts of NAETS, ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come NAETS, ALAIN NAETS, ALAIN: MINJAU SCHOENEN | MICHELLE ONGLES | PAUL DEMYTTENAERE | JEAN-PHILIPPE DE WIND | RICARDO COUSIN CANTONI

Other related companies as NAETS, ALAIN: MINJAU SCHOENEN | MICHELLE ONGLES | PAUL DEMYTTENAERE | JEAN-PHILIPPE DE WIND | RICARDO COUSIN CANTONI

NAETS, ALAIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAETS, ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09868164062. Het bedrijf NAETS, ALAIN bevindt zich op het adres: Beigemsesteenweg 36, GRIMBERGEN, VLAAMS BRABANT B-1850 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NAETS, ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAETS, ALAIN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAETS, ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAETS, ALAIN, openstaande posities, locatie van NAETS, ALAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NAETS, ALAIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAETS, ALAIN, company assigned to the tax number BE09868164062. The company NAETS, ALAIN is located at the address: Beigemsesteenweg 36, GRIMBERGEN, VLAAMS BRABANT B-1850 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NAETS, ALAIN were not found.
The main activity of NAETS, ALAIN is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NAETS, ALAIN is not available. You also can look at reviews of NAETS, ALAIN, open positions, location of NAETS, ALAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAETS, ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAETS, ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAETS, ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAETS, ALAIN, employees, financial statistics.