JEAN-PHILIPPE DE WIND

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • JEAN-PHILIPPE DE WIND
Private companiesSocial Services • JEAN-PHILIPPE DE WIND

Contactgegevens JEAN-PHILIPPE DE WIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PHILIPPE DE WIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PHILIPPE DE WIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD EMILE DE LAVELEYE 14; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43430301 (+32-43430301) 43430301 (+32-43430301)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PHILIPPE DE WIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PHILIPPE DE WIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PHILIPPE DE WIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PHILIPPE DE WIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PHILIPPE DE WIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PHILIPPE DE WIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PHILIPPE DE WIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PHILIPPE DE WIND
Products information JEAN-PHILIPPE DE WIND

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEAN-PHILIPPE DE WIND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PHILIPPE DE WIND
(Get full report from official database of BE for JEAN-PHILIPPE DE WIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PHILIPPE DE WIND
Addition kinds of activities for JEAN-PHILIPPE DE WIND

027901. Worm boerderijen | Worm farms
244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij JEAN-PHILIPPE DE WIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PHILIPPE DE WIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PHILIPPE DE WIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PHILIPPE DE WIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PHILIPPE DE WIND in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PHILIPPE DE WIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PHILIPPE DE WIND. Laat een reactie achter voor JEAN-PHILIPPE DE WIND. JEAN-PHILIPPE DE WIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PHILIPPE DE WIND. Leave a respond for JEAN-PHILIPPE DE WIND. JEAN-PHILIPPE DE WIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PHILIPPE DE WIND op de google maps. Adres en contacten JEAN-PHILIPPE DE WIND
Location of JEAN-PHILIPPE DE WIND on the google maps. Address and contacts of JEAN-PHILIPPE DE WIND

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PHILIPPE DE WIND JEAN-PHILIPPE DE WIND: GROEP ARGENTA | Heugens A | Gestion Organisation Fiscalité Audit Comptables SPRL | RUDI DEVROYE | MONIQUE PATTYN

Other related companies as JEAN-PHILIPPE DE WIND: GROEP ARGENTA | Heugens A | Gestion Organisation Fiscalité Audit Comptables SPRL | RUDI DEVROYE | MONIQUE PATTYN

JEAN-PHILIPPE DE WIND is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PHILIPPE DE WIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf JEAN-PHILIPPE DE WIND bevindt zich op het adres: BLD EMILE DE LAVELEYE 14; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JEAN-PHILIPPE DE WIND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PHILIPPE DE WIND is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PHILIPPE DE WIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PHILIPPE DE WIND, openstaande posities, locatie van JEAN-PHILIPPE DE WIND op de kaart.

JEAN-PHILIPPE DE WIND is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PHILIPPE DE WIND, company assigned to the tax number BE01020324707. The company JEAN-PHILIPPE DE WIND is located at the address: BLD EMILE DE LAVELEYE 14; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JEAN-PHILIPPE DE WIND were not found.
The main activity of JEAN-PHILIPPE DE WIND is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PHILIPPE DE WIND is not available. You also can look at reviews of JEAN-PHILIPPE DE WIND, open positions, location of JEAN-PHILIPPE DE WIND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PHILIPPE DE WIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PHILIPPE DE WIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PHILIPPE DE WIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PHILIPPE DE WIND, employees, financial statistics.