MEDICOM-BE.COM

Contactgegevens MEDICOM-BE.COM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDICOM-BE.COM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDICOM-BE.COM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de la Hesbaye 81, Eghezee, Belgium B-5310, België

Telefoon (phone): 32 81 812345 32 81 812345

Fax (fax): 32 81 812472 32 81 812472

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDICOM-BE.COM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDICOM-BE.COM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDICOM-BE.COM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDICOM-BE.COM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDICOM-BE.COM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDICOM-BE.COM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDICOM-BE.COM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDICOM-BE.COM
Products information MEDICOM-BE.COM

BTW identificatienummer (tax): BE04399993896
Ondernemingsnummer: 5740051269
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MEDICOM-BE.COM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDICOM-BE.COM
(Get full report from official database of BE for MEDICOM-BE.COM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDICOM-BE.COM
Addition kinds of activities for MEDICOM-BE.COM

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
721699. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone

Werken bij MEDICOM-BE.COM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDICOM-BE.COM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDICOM-BE.COM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDICOM-BE.COM. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van MEDICOM-BE.COM in sociale netwerken
Look for responds of MEDICOM-BE.COM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDICOM-BE.COM. Laat een reactie achter voor MEDICOM-BE.COM. MEDICOM-BE.COM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDICOM-BE.COM. Leave a respond for MEDICOM-BE.COM. MEDICOM-BE.COM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDICOM-BE.COM op de google maps. Adres en contacten MEDICOM-BE.COM
Location of MEDICOM-BE.COM on the google maps. Address and contacts of MEDICOM-BE.COM

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDICOM-BE.COM MEDICOM-BE.COM: BBL | De Maesschalck P | RETROMOBILE | HANS DEHOND | ELLEE FOTOGRAFIEK

Other related companies as MEDICOM-BE.COM: BBL | De Maesschalck P | RETROMOBILE | HANS DEHOND | ELLEE FOTOGRAFIEK

MEDICOM-BE.COM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDICOM-BE.COM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04399993896. Het bedrijf MEDICOM-BE.COM bevindt zich op het adres: Route de la Hesbaye 81, Eghezee, Belgium B-5310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MEDICOM-BE.COM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDICOM-BE.COM is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDICOM-BE.COM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDICOM-BE.COM, openstaande posities, locatie van MEDICOM-BE.COM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEDICOM-BE.COM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDICOM-BE.COM, company assigned to the tax number BE04399993896. The company MEDICOM-BE.COM is located at the address: Route de la Hesbaye 81, Eghezee, Belgium B-5310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MEDICOM-BE.COM were not found.
The main activity of MEDICOM-BE.COM is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDICOM-BE.COM is not available. You also can look at reviews of MEDICOM-BE.COM, open positions, location of MEDICOM-BE.COM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDICOM-BE.COM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDICOM-BE.COM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDICOM-BE.COM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDICOM-BE.COM, employees, financial statistics.