HANS DEHOND

Contactgegevens HANS DEHOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANS DEHOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANS DEHOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGDORPSESTEENWEG 339; 3201; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16565976 (+32-16565976) 16565976 (+32-16565976)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANS DEHOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANS DEHOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANS DEHOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANS DEHOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANS DEHOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANS DEHOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANS DEHOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANS DEHOND
Products information HANS DEHOND

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANS DEHOND
(Get full report from official database of BE for HANS DEHOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANS DEHOND
Addition kinds of activities for HANS DEHOND

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
23539911. Zijden hoeden | Silk hats
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion

Werken bij HANS DEHOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANS DEHOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANS DEHOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANS DEHOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van HANS DEHOND in sociale netwerken
Look for responds of HANS DEHOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANS DEHOND. Laat een reactie achter voor HANS DEHOND. HANS DEHOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANS DEHOND. Leave a respond for HANS DEHOND. HANS DEHOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANS DEHOND op de google maps. Adres en contacten HANS DEHOND
Location of HANS DEHOND on the google maps. Address and contacts of HANS DEHOND

Andere gerelateerde bedrijven als come HANS DEHOND HANS DEHOND: BAKKERIJ PHILIPSEN F. | RENIER NATUURSTEEN | SOREGI - GEDIMA PNEUS | CENTRE DES PAPILLONS | AUTOGLAS HUGO

Other related companies as HANS DEHOND: BAKKERIJ PHILIPSEN F. | RENIER NATUURSTEEN | SOREGI - GEDIMA PNEUS | CENTRE DES PAPILLONS | AUTOGLAS HUGO

HANS DEHOND is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANS DEHOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf HANS DEHOND bevindt zich op het adres: LANGDORPSESTEENWEG 339; 3201; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van HANS DEHOND is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANS DEHOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANS DEHOND, openstaande posities, locatie van HANS DEHOND op de kaart.

HANS DEHOND is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANS DEHOND, company assigned to the tax number BE09965667724. The company HANS DEHOND is located at the address: LANGDORPSESTEENWEG 339; 3201; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of HANS DEHOND is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HANS DEHOND is not available. You also can look at reviews of HANS DEHOND, open positions, location of HANS DEHOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANS DEHOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANS DEHOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANS DEHOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANS DEHOND, employees, financial statistics.