ELLEE FOTOGRAFIEK

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ELLEE FOTOGRAFIEK
Private companiesDepository Institutions • ELLEE FOTOGRAFIEK

Contactgegevens ELLEE FOTOGRAFIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELLEE FOTOGRAFIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELLEE FOTOGRAFIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 16; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53770671 (+32-53770671) 53770671 (+32-53770671)

Fax (fax): +32 (59) 671-60-84 +32 (59) 671-60-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELLEE FOTOGRAFIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELLEE FOTOGRAFIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELLEE FOTOGRAFIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELLEE FOTOGRAFIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELLEE FOTOGRAFIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELLEE FOTOGRAFIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELLEE FOTOGRAFIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELLEE FOTOGRAFIEK
Products information ELLEE FOTOGRAFIEK

BTW identificatienummer (tax): BE09988464355
Ondernemingsnummer: 1558380126
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ELLEE FOTOGRAFIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELLEE FOTOGRAFIEK
(Get full report from official database of BE for ELLEE FOTOGRAFIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELLEE FOTOGRAFIEK
Addition kinds of activities for ELLEE FOTOGRAFIEK

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service

Werken bij ELLEE FOTOGRAFIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELLEE FOTOGRAFIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELLEE FOTOGRAFIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELLEE FOTOGRAFIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van ELLEE FOTOGRAFIEK in sociale netwerken
Look for responds of ELLEE FOTOGRAFIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELLEE FOTOGRAFIEK. Laat een reactie achter voor ELLEE FOTOGRAFIEK. ELLEE FOTOGRAFIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELLEE FOTOGRAFIEK. Leave a respond for ELLEE FOTOGRAFIEK. ELLEE FOTOGRAFIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELLEE FOTOGRAFIEK op de google maps. Adres en contacten ELLEE FOTOGRAFIEK
Location of ELLEE FOTOGRAFIEK on the google maps. Address and contacts of ELLEE FOTOGRAFIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ELLEE FOTOGRAFIEK ELLEE FOTOGRAFIEK: DB GROUP BVBA | Paradis du Matelas | Debogorski R | Bosny Sandrine | VVHVG GENT-EEKLO

Other related companies as ELLEE FOTOGRAFIEK: DB GROUP BVBA | Paradis du Matelas | Debogorski R | Bosny Sandrine | VVHVG GENT-EEKLO

ELLEE FOTOGRAFIEK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELLEE FOTOGRAFIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09988464355. Het bedrijf ELLEE FOTOGRAFIEK bevindt zich op het adres: DORP 16; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in ELLEE FOTOGRAFIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELLEE FOTOGRAFIEK is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELLEE FOTOGRAFIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELLEE FOTOGRAFIEK, openstaande posities, locatie van ELLEE FOTOGRAFIEK op de kaart.

ELLEE FOTOGRAFIEK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELLEE FOTOGRAFIEK, company assigned to the tax number BE09988464355. The company ELLEE FOTOGRAFIEK is located at the address: DORP 16; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in ELLEE FOTOGRAFIEK were not found.
The main activity of ELLEE FOTOGRAFIEK is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELLEE FOTOGRAFIEK is not available. You also can look at reviews of ELLEE FOTOGRAFIEK, open positions, location of ELLEE FOTOGRAFIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELLEE FOTOGRAFIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELLEE FOTOGRAFIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELLEE FOTOGRAFIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELLEE FOTOGRAFIEK, employees, financial statistics.