LINUX SOLUTIONS, MIND

Contactgegevens LINUX SOLUTIONS, MIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINUX SOLUTIONS, MIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINUX SOLUTIONS, MIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaarstraat 12, LEUVEN, VLAAMS BRABANT 3000 BE, België

Telefoon (phone): 016309666 016309644 (+32-016309666 016309644) 016309666 016309644 (+32-016309666 016309644)

Fax (fax): +32 (12) 535-60-84 +32 (12) 535-60-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINUX SOLUTIONS, MIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINUX SOLUTIONS, MIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINUX SOLUTIONS, MIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINUX SOLUTIONS, MIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINUX SOLUTIONS, MIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINUX SOLUTIONS, MIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINUX SOLUTIONS, MIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINUX SOLUTIONS, MIND
Products information LINUX SOLUTIONS, MIND

BTW identificatienummer (tax): BE05855133056
Ondernemingsnummer: 6880981445
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LINUX SOLUTIONS, MIND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINUX SOLUTIONS, MIND
(Get full report from official database of BE for LINUX SOLUTIONS, MIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINUX SOLUTIONS, MIND
Addition kinds of activities for LINUX SOLUTIONS, MIND

356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
35750101. Kathodestraalbuis (crt), computer terminal | Cathode ray tube (crt), computer terminal
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij LINUX SOLUTIONS, MIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINUX SOLUTIONS, MIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINUX SOLUTIONS, MIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINUX SOLUTIONS, MIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van LINUX SOLUTIONS, MIND in sociale netwerken
Look for responds of LINUX SOLUTIONS, MIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINUX SOLUTIONS, MIND. Laat een reactie achter voor LINUX SOLUTIONS, MIND. LINUX SOLUTIONS, MIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINUX SOLUTIONS, MIND. Leave a respond for LINUX SOLUTIONS, MIND. LINUX SOLUTIONS, MIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINUX SOLUTIONS, MIND op de google maps. Adres en contacten LINUX SOLUTIONS, MIND
Location of LINUX SOLUTIONS, MIND on the google maps. Address and contacts of LINUX SOLUTIONS, MIND

Andere gerelateerde bedrijven als come LINUX SOLUTIONS, MIND LINUX SOLUTIONS, MIND: GARAGE CLAUDE | SWAENEPOEL GEBR G.S.H. | FA. VANDE GINSTE STEFAAN | GALERIE DES ARTS | LANGUE RUSSE

Other related companies as LINUX SOLUTIONS, MIND: GARAGE CLAUDE | SWAENEPOEL GEBR G.S.H. | FA. VANDE GINSTE STEFAAN | GALERIE DES ARTS | LANGUE RUSSE

LINUX SOLUTIONS, MIND is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINUX SOLUTIONS, MIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855133056. Het bedrijf LINUX SOLUTIONS, MIND bevindt zich op het adres: Vaarstraat 12, LEUVEN, VLAAMS BRABANT 3000 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LINUX SOLUTIONS, MIND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINUX SOLUTIONS, MIND is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINUX SOLUTIONS, MIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINUX SOLUTIONS, MIND, openstaande posities, locatie van LINUX SOLUTIONS, MIND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LINUX SOLUTIONS, MIND is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINUX SOLUTIONS, MIND, company assigned to the tax number BE05855133056. The company LINUX SOLUTIONS, MIND is located at the address: Vaarstraat 12, LEUVEN, VLAAMS BRABANT 3000 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 331,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LINUX SOLUTIONS, MIND were not found.
The main activity of LINUX SOLUTIONS, MIND is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LINUX SOLUTIONS, MIND is not available. You also can look at reviews of LINUX SOLUTIONS, MIND, open positions, location of LINUX SOLUTIONS, MIND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINUX SOLUTIONS, MIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINUX SOLUTIONS, MIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINUX SOLUTIONS, MIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINUX SOLUTIONS, MIND, employees, financial statistics.