SWAENEPOEL GEBR G.S.H.

Contactgegevens SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWAENEPOEL GEBR G.S.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ieperstraat 101-103; 8830; Hooglede, België

Telefoon (phone): +32 (3) 456-20-34 +32 (3) 456-20-34

Fax (fax): +32 (13) 507-82-16 +32 (13) 507-82-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWAENEPOEL GEBR G.S.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWAENEPOEL GEBR G.S.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWAENEPOEL GEBR G.S.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWAENEPOEL GEBR G.S.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWAENEPOEL GEBR G.S.H.
Products information SWAENEPOEL GEBR G.S.H.

BTW identificatienummer (tax): BE05750488281
Ondernemingsnummer: 9882171630
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Containers - Mfg & Repair; Cranes; Trailers & semi-trailers - Industrial; Automobile bodies - Construction

Product categorie (product category): Dumptrucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H.
(Get full report from official database of BE for SWAENEPOEL GEBR G.S.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H.
Addition kinds of activities for SWAENEPOEL GEBR G.S.H.

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
355604. Drankmachines | Beverage machinery
782901. Boekingsbureaus, film | Booking agencies, motion picture
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
20340209. rozijnen | Raisins
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices

Werken bij SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. in sociale netwerken
Look for responds of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Laat een reactie achter voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. SWAENEPOEL GEBR G.S.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. Leave a respond for SWAENEPOEL GEBR G.S.H.. SWAENEPOEL GEBR G.S.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWAENEPOEL GEBR G.S.H. op de google maps. Adres en contacten SWAENEPOEL GEBR G.S.H.
Location of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. on the google maps. Address and contacts of SWAENEPOEL GEBR G.S.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come SWAENEPOEL GEBR G.S.H. SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: GARAGE BUTTIENS NV | Meliti | Zanini J-Cl | GARAGE MAES & ZOON | C?DRIC LEFEBVRE

Other related companies as SWAENEPOEL GEBR G.S.H.: GARAGE BUTTIENS NV | Meliti | Zanini J-Cl | GARAGE MAES & ZOON | C?DRIC LEFEBVRE

SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SWAENEPOEL GEBR G.S.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05750488281. Het bedrijf SWAENEPOEL GEBR G.S.H. bevindt zich op het adres: Ieperstraat 101-103; 8830; Hooglede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dumptrucks. Lijst met producten zijn Containers - Mfg & Repair; Cranes; Trailers & semi-trailers - Industrial; Automobile bodies - Construction.
De hoofdactiviteit van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWAENEPOEL GEBR G.S.H., openstaande posities, locatie van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SWAENEPOEL GEBR G.S.H., company assigned to the tax number BE05750488281. The company SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is located at the address: Ieperstraat 101-103; 8830; Hooglede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dumptrucks. List of products are Containers - Mfg & Repair; Cranes; Trailers & semi-trailers - Industrial; Automobile bodies - Construction.
The main activity of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. is not available. You also can look at reviews of SWAENEPOEL GEBR G.S.H., open positions, location of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWAENEPOEL GEBR G.S.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWAENEPOEL GEBR G.S.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWAENEPOEL GEBR G.S.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWAENEPOEL GEBR G.S.H., employees, financial statistics.