LAMBINON, PHILIPPE

Contactgegevens LAMBINON, PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBINON, PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBINON, PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Briqueterie 98, VILLERS-L'EVEQUE, 4340, België

Telefoon (phone): 32 476 40 00 91 32 476 40 00 91

Fax (fax): 32 4 278 82 73 32 4 278 82 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBINON, PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBINON, PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBINON, PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBINON, PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBINON, PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBINON, PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBINON, PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBINON, PHILIPPE
Products information LAMBINON, PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE05850189208
Ondernemingsnummer: 5959777832
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LAMBINON, PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBINON, PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for LAMBINON, PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBINON, PHILIPPE
Addition kinds of activities for LAMBINON, PHILIPPE

239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
17710000. Concreet werk | Concrete work
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts

Werken bij LAMBINON, PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBINON, PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBINON, PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBINON, PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Spelhost dinerspellen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

Zoek naar antwoorden van LAMBINON, PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of LAMBINON, PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBINON, PHILIPPE. Laat een reactie achter voor LAMBINON, PHILIPPE. LAMBINON, PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBINON, PHILIPPE. Leave a respond for LAMBINON, PHILIPPE. LAMBINON, PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBINON, PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten LAMBINON, PHILIPPE
Location of LAMBINON, PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of LAMBINON, PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBINON, PHILIPPE LAMBINON, PHILIPPE: FREDDY | C.P.A.S. | G?te des Collines (Le) | MUS?E DU CIRCUIT | MOLENSCHRANS NV

Other related companies as LAMBINON, PHILIPPE: FREDDY | C.P.A.S. | G?te des Collines (Le) | MUS?E DU CIRCUIT | MOLENSCHRANS NV

LAMBINON, PHILIPPE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBINON, PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05850189208. Het bedrijf LAMBINON, PHILIPPE bevindt zich op het adres: Rue de la Briqueterie 98, VILLERS-L'EVEQUE, 4340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LAMBINON, PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBINON, PHILIPPE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBINON, PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBINON, PHILIPPE, openstaande posities, locatie van LAMBINON, PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAMBINON, PHILIPPE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBINON, PHILIPPE, company assigned to the tax number BE05850189208. The company LAMBINON, PHILIPPE is located at the address: Rue de la Briqueterie 98, VILLERS-L'EVEQUE, 4340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LAMBINON, PHILIPPE were not found.
The main activity of LAMBINON, PHILIPPE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBINON, PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of LAMBINON, PHILIPPE, open positions, location of LAMBINON, PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBINON, PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBINON, PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBINON, PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBINON, PHILIPPE, employees, financial statistics.