MOLENSCHRANS NV

Contactgegevens MOLENSCHRANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENSCHRANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENSCHRANS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galgeveld 72; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 30 33; 0475 62 15 97; 0477 50 98 73 (+32-03 480 30 33; 0475 62 15 97; 0477 50 98 73) 03 480 30 33; 0475 62 15 97; 0477 50 98 73 (+32-03 480 30 33; 0475 62 15 97; 0477 50 98 73)

Fax (fax): 03 488 44 76 (+32-03 488 44 76) 03 488 44 76 (+32-03 488 44 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENSCHRANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENSCHRANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENSCHRANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENSCHRANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENSCHRANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENSCHRANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENSCHRANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENSCHRANS NV
Products information MOLENSCHRANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09944519042
Ondernemingsnummer: 8369903564
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Road building; Contractors - Industrial & utility building; Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENSCHRANS NV
(Get full report from official database of BE for MOLENSCHRANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENSCHRANS NV
Addition kinds of activities for MOLENSCHRANS NV

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
251199. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee

Werken bij MOLENSCHRANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENSCHRANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENSCHRANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENSCHRANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van MOLENSCHRANS NV in sociale netwerken
Look for responds of MOLENSCHRANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENSCHRANS NV. Laat een reactie achter voor MOLENSCHRANS NV. MOLENSCHRANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENSCHRANS NV. Leave a respond for MOLENSCHRANS NV. MOLENSCHRANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENSCHRANS NV op de google maps. Adres en contacten MOLENSCHRANS NV
Location of MOLENSCHRANS NV on the google maps. Address and contacts of MOLENSCHRANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENSCHRANS NV MOLENSCHRANS NV: FLBOVERO TRANS BVBA | SIMONE SAERENS | COMPT. C?RAMIQUES DU SUD | Michel M | De Vlasschuur-Snookerzaal

Other related companies as MOLENSCHRANS NV: FLBOVERO TRANS BVBA | SIMONE SAERENS | COMPT. C?RAMIQUES DU SUD | Michel M | De Vlasschuur-Snookerzaal

MOLENSCHRANS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENSCHRANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944519042. Het bedrijf MOLENSCHRANS NV bevindt zich op het adres: Galgeveld 72; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Road building; Contractors - Industrial & utility building; Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van MOLENSCHRANS NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENSCHRANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENSCHRANS NV, openstaande posities, locatie van MOLENSCHRANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOLENSCHRANS NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLENSCHRANS NV, company assigned to the tax number BE09944519042. The company MOLENSCHRANS NV is located at the address: Galgeveld 72; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Road building; Contractors - Industrial & utility building; Contractors - Sewing.
The main activity of MOLENSCHRANS NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENSCHRANS NV is not available. You also can look at reviews of MOLENSCHRANS NV, open positions, location of MOLENSCHRANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENSCHRANS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENSCHRANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENSCHRANS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENSCHRANS NV, employees, financial statistics.