La Poste - De Post

Contactgegevens La Poste - De Post: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Poste - De Post: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Poste - De Post

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chausse d'Anvers 59, Bruxelles, 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 204 74 49 32 2 204 74 49

Fax (fax): 32 2 204 60 76 32 2 204 60 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Poste - De Post: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Poste - De Post"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Poste - De Post"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Poste - De Post, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Poste - De Post. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Poste - De Post, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Poste - De Post. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Poste - De Post
Products information La Poste - De Post

BTW identificatienummer (tax): BE02711395263
Ondernemingsnummer: 3097839355
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in La Poste - De Post zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Poste - De Post
(Get full report from official database of BE for La Poste - De Post)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Poste - De Post
Addition kinds of activities for La Poste - De Post

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
329205. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
333100. Primaire koper | Primary copper
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
22110306. Basten | Washcloths
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered

Werken bij La Poste - De Post: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Poste - De Post: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Poste - De Post. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Poste - De Post. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van La Poste - De Post in sociale netwerken
Look for responds of La Poste - De Post in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Poste - De Post. Laat een reactie achter voor La Poste - De Post. La Poste - De Post bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Poste - De Post. Leave a respond for La Poste - De Post. La Poste - De Post on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Poste - De Post op de google maps. Adres en contacten La Poste - De Post
Location of La Poste - De Post on the google maps. Address and contacts of La Poste - De Post

Andere gerelateerde bedrijven als come La Poste - De Post La Poste - De Post: TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF | VASSART | Belgasafe SPRL | ELEKTICITEIT LECLUSE F | LIEBERT-LEONARD

Other related companies as La Poste - De Post: TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF | VASSART | Belgasafe SPRL | ELEKTICITEIT LECLUSE F | LIEBERT-LEONARD

La Poste - De Post is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Poste - De Post, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02711395263. Het bedrijf La Poste - De Post bevindt zich op het adres: Chausse d'Anvers 59, Bruxelles, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in La Poste - De Post zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Poste - De Post is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Poste - De Post is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Poste - De Post, openstaande posities, locatie van La Poste - De Post op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Poste - De Post is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Poste - De Post, company assigned to the tax number BE02711395263. The company La Poste - De Post is located at the address: Chausse d'Anvers 59, Bruxelles, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in La Poste - De Post were not found.
The main activity of La Poste - De Post is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of La Poste - De Post is not available. You also can look at reviews of La Poste - De Post, open positions, location of La Poste - De Post on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Poste - De Post, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Poste - De Post, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Poste - De Post, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Poste - De Post, employees, financial statistics.