TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF

Contactgegevens TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 1; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25325135 (+32-25325135) 25325135 (+32-25325135)

Fax (fax): +32 (64) 758-52-82 +32 (64) 758-52-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF
Products information TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF

BTW identificatienummer (tax): BE05180023193
Ondernemingsnummer: 4085510253
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden; Verhuur diversen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF
(Get full report from official database of BE for TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF
Addition kinds of activities for TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
01799904. Datum boomgaard | Date orchard
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance
79990500. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF in sociale netwerken
Look for responds of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Laat een reactie achter voor TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. Leave a respond for TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF. TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF op de google maps. Adres en contacten TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF
Location of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF on the google maps. Address and contacts of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: BLOEMENTAXI | MG MENUISERIE | Madeliefjes (De) | PAUL VANDERHAEGHEN | A.I.G. SECURITY

Other related companies as TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF: BLOEMENTAXI | MG MENUISERIE | Madeliefjes (De) | PAUL VANDERHAEGHEN | A.I.G. SECURITY

TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05180023193. Het bedrijf TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 1; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden; Verhuur diversen. Producten gemaakt in TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, openstaande posities, locatie van TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF op de kaart.

TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, company assigned to the tax number BE05180023193. The company TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 1; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden; Verhuur diversen. Products created in TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF were not found.
The main activity of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF is not available. You also can look at reviews of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, open positions, location of TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINCENTRUM WYNS GUSTAAF, employees, financial statistics.