Jan-Peter Baert

Contactgegevens Jan-Peter Baert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan-Peter Baert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan-Peter Baert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Maasstraat 82, Hasselt, 3500, België

Telefoon (phone): 32 11 878337 32 11 878337

Fax (fax): +32 (53) 657-67-79 +32 (53) 657-67-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan-Peter Baert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan-Peter Baert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan-Peter Baert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan-Peter Baert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan-Peter Baert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan-Peter Baert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan-Peter Baert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan-Peter Baert
Products information Jan-Peter Baert

BTW identificatienummer (tax): BE02319458007
Ondernemingsnummer: 9566864013
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Jan-Peter Baert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan-Peter Baert
(Get full report from official database of BE for Jan-Peter Baert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan-Peter Baert
Addition kinds of activities for Jan-Peter Baert

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij Jan-Peter Baert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan-Peter Baert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan-Peter Baert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan-Peter Baert. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Jan-Peter Baert in sociale netwerken
Look for responds of Jan-Peter Baert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan-Peter Baert. Laat een reactie achter voor Jan-Peter Baert. Jan-Peter Baert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan-Peter Baert. Leave a respond for Jan-Peter Baert. Jan-Peter Baert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan-Peter Baert op de google maps. Adres en contacten Jan-Peter Baert
Location of Jan-Peter Baert on the google maps. Address and contacts of Jan-Peter Baert

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan-Peter Baert Jan-Peter Baert: Parochiaal Centrum Den Hooie | NV ELECTRO CIRKEL NV | BREMS J. | Gheysen R | Van Orshoven Anne

Other related companies as Jan-Peter Baert: Parochiaal Centrum Den Hooie | NV ELECTRO CIRKEL NV | BREMS J. | Gheysen R | Van Orshoven Anne

Jan-Peter Baert is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan-Peter Baert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02319458007. Het bedrijf Jan-Peter Baert bevindt zich op het adres: Oude Maasstraat 82, Hasselt, 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jan-Peter Baert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jan-Peter Baert is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan-Peter Baert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan-Peter Baert, openstaande posities, locatie van Jan-Peter Baert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jan-Peter Baert is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jan-Peter Baert, company assigned to the tax number BE02319458007. The company Jan-Peter Baert is located at the address: Oude Maasstraat 82, Hasselt, 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jan-Peter Baert were not found.
The main activity of Jan-Peter Baert is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan-Peter Baert is not available. You also can look at reviews of Jan-Peter Baert, open positions, location of Jan-Peter Baert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan-Peter Baert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan-Peter Baert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan-Peter Baert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan-Peter Baert, employees, financial statistics.