NV ELECTRO CIRKEL NV

Contactgegevens NV ELECTRO CIRKEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV ELECTRO CIRKEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV ELECTRO CIRKEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 100; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 231 66 85 (+32-03 231 66 85) 03 231 66 85 (+32-03 231 66 85)

Fax (fax): 03 225 03 28 (+32-03 225 03 28) 03 225 03 28 (+32-03 225 03 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV ELECTRO CIRKEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV ELECTRO CIRKEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV ELECTRO CIRKEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV ELECTRO CIRKEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV ELECTRO CIRKEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV ELECTRO CIRKEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV ELECTRO CIRKEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV ELECTRO CIRKEL NV
Products information NV ELECTRO CIRKEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08519592285
Ondernemingsnummer: 9858551025
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Lamps - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Electric cables & wires

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV ELECTRO CIRKEL NV
(Get full report from official database of BE for NV ELECTRO CIRKEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV ELECTRO CIRKEL NV
Addition kinds of activities for NV ELECTRO CIRKEL NV

17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
20489906. Feed premixes | Feed premixes
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order
95110101. Controlebureau voor luchtvervuiling, overheid | Air pollution control agency, government

Werken bij NV ELECTRO CIRKEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV ELECTRO CIRKEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV ELECTRO CIRKEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV ELECTRO CIRKEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van NV ELECTRO CIRKEL NV in sociale netwerken
Look for responds of NV ELECTRO CIRKEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV ELECTRO CIRKEL NV. Laat een reactie achter voor NV ELECTRO CIRKEL NV. NV ELECTRO CIRKEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV ELECTRO CIRKEL NV. Leave a respond for NV ELECTRO CIRKEL NV. NV ELECTRO CIRKEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV ELECTRO CIRKEL NV op de google maps. Adres en contacten NV ELECTRO CIRKEL NV
Location of NV ELECTRO CIRKEL NV on the google maps. Address and contacts of NV ELECTRO CIRKEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NV ELECTRO CIRKEL NV NV ELECTRO CIRKEL NV: GARAGE VERHAEGEN | TECNO ALARM SPRL | CL. WANTIEZ | JEAN T. LEMAIRE | Gebro Transport

Other related companies as NV ELECTRO CIRKEL NV: GARAGE VERHAEGEN | TECNO ALARM SPRL | CL. WANTIEZ | JEAN T. LEMAIRE | Gebro Transport

NV ELECTRO CIRKEL NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NV ELECTRO CIRKEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08519592285. Het bedrijf NV ELECTRO CIRKEL NV bevindt zich op het adres: Bredabaan 100; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Regulating systems. Lijst met producten zijn Lamps - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Electric cables & wires.
De hoofdactiviteit van NV ELECTRO CIRKEL NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV ELECTRO CIRKEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV ELECTRO CIRKEL NV, openstaande posities, locatie van NV ELECTRO CIRKEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV ELECTRO CIRKEL NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is NV ELECTRO CIRKEL NV, company assigned to the tax number BE08519592285. The company NV ELECTRO CIRKEL NV is located at the address: Bredabaan 100; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Regulating systems. List of products are Lamps - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Electric cables & wires.
The main activity of NV ELECTRO CIRKEL NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NV ELECTRO CIRKEL NV is not available. You also can look at reviews of NV ELECTRO CIRKEL NV, open positions, location of NV ELECTRO CIRKEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV ELECTRO CIRKEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV ELECTRO CIRKEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV ELECTRO CIRKEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV ELECTRO CIRKEL NV, employees, financial statistics.