J. Story-Scientia bvba

Contactgegevens J. Story-Scientia bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. Story-Scientia bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. Story-Scientia bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P. Van Duyseplein 8, Gent, OVL 9000, België

Telefoon (phone): 32 9 225 57 57 32 9 225 57 57

Fax (fax): 32 9 233 14 09 32 9 233 14 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. Story-Scientia bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. Story-Scientia bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. Story-Scientia bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. Story-Scientia bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. Story-Scientia bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. Story-Scientia bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. Story-Scientia bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. Story-Scientia bvba
Products information J. Story-Scientia bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04839447021
Ondernemingsnummer: 9624816894
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in J. Story-Scientia bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. Story-Scientia bvba
(Get full report from official database of BE for J. Story-Scientia bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. Story-Scientia bvba
Addition kinds of activities for J. Story-Scientia bvba

26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
26310408. Matrix bord | Matrix board
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
50720101. bouten | Bolts
50729903. Chains | Chains
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'

Werken bij J. Story-Scientia bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. Story-Scientia bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. Story-Scientia bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. Story-Scientia bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van J. Story-Scientia bvba in sociale netwerken
Look for responds of J. Story-Scientia bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. Story-Scientia bvba. Laat een reactie achter voor J. Story-Scientia bvba. J. Story-Scientia bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. Story-Scientia bvba. Leave a respond for J. Story-Scientia bvba. J. Story-Scientia bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. Story-Scientia bvba op de google maps. Adres en contacten J. Story-Scientia bvba
Location of J. Story-Scientia bvba on the google maps. Address and contacts of J. Story-Scientia bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come J. Story-Scientia bvba J. Story-Scientia bvba: BOGAERT NATHALIE COIFFURE | TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR | L'ENTRE DEUX | CHEZ FABIENNE | ARNOLD MOONEN

Other related companies as J. Story-Scientia bvba: BOGAERT NATHALIE COIFFURE | TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR | L'ENTRE DEUX | CHEZ FABIENNE | ARNOLD MOONEN

J. Story-Scientia bvba is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. Story-Scientia bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04839447021. Het bedrijf J. Story-Scientia bvba bevindt zich op het adres: P. Van Duyseplein 8, Gent, OVL 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in J. Story-Scientia bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. Story-Scientia bvba is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. Story-Scientia bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. Story-Scientia bvba, openstaande posities, locatie van J. Story-Scientia bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J. Story-Scientia bvba is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. Story-Scientia bvba, company assigned to the tax number BE04839447021. The company J. Story-Scientia bvba is located at the address: P. Van Duyseplein 8, Gent, OVL 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in J. Story-Scientia bvba were not found.
The main activity of J. Story-Scientia bvba is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. Story-Scientia bvba is not available. You also can look at reviews of J. Story-Scientia bvba, open positions, location of J. Story-Scientia bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. Story-Scientia bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. Story-Scientia bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. Story-Scientia bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. Story-Scientia bvba, employees, financial statistics.