TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR

Contactgegevens TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Martine Bourtonbourt 2; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 72 95 10; 081 72 95 18; 081 72 95 11 (+32-081 72 95 10; 081 72 95 18; 081 72 95 11) 081 72 95 10; 081 72 95 18; 081 72 95 11 (+32-081 72 95 10; 081 72 95 18; 081 72 95 11)

Fax (fax): +32 (82) 389-61-68 +32 (82) 389-61-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR
Products information TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE09432006835
Ondernemingsnummer: 2871795654
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Social service organizations

Product categorie (product category): Surveillance - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR
(Get full report from official database of BE for TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR
Addition kinds of activities for TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)

Werken bij TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Laat een reactie achter voor TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. Leave a respond for TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR. TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR op de google maps. Adres en contacten TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR
Location of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR on the google maps. Address and contacts of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: ALBERT HENDRIX | QUEF | B.S.G.O. HET KLEPPERKE | A. KOCKAERTS | ETN GEMOETS R & ZONEN BVBA

Other related companies as TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR: ALBERT HENDRIX | QUEF | B.S.G.O. HET KLEPPERKE | A. KOCKAERTS | ETN GEMOETS R & ZONEN BVBA

TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09432006835. Het bedrijf TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR bevindt zich op het adres: Rue Martine Bourtonbourt 2; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveillance - Apparatus and systems. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, openstaande posities, locatie van TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR op de kaart.

TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, company assigned to the tax number BE09432006835. The company TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is located at the address: Rue Martine Bourtonbourt 2; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveillance - Apparatus and systems. List of products are Social service organizations.
The main activity of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR is not available. You also can look at reviews of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, open positions, location of TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEPRONAM-PROVINCE DE NAMUR, employees, financial statistics.