Inter IKEA Systems B.V

Contactgegevens Inter IKEA Systems B.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter IKEA Systems B.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter IKEA Systems B.V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410, België

Telefoon (phone): 32 2 357 43 19 32 2 357 43 19

Fax (fax): 32 2 357 43 99 32 2 357 43 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter IKEA Systems B.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter IKEA Systems B.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter IKEA Systems B.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter IKEA Systems B.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter IKEA Systems B.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter IKEA Systems B.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter IKEA Systems B.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter IKEA Systems B.V
Products information Inter IKEA Systems B.V

BTW identificatienummer (tax): BE08163360595
Ondernemingsnummer: 7980712890
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Inter IKEA Systems B.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter IKEA Systems B.V
(Get full report from official database of BE for Inter IKEA Systems B.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter IKEA Systems B.V
Addition kinds of activities for Inter IKEA Systems B.V

2067. Kauwgom | Chewing gum
228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
329104. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij Inter IKEA Systems B.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter IKEA Systems B.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter IKEA Systems B.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter IKEA Systems B.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Inter IKEA Systems B.V in sociale netwerken
Look for responds of Inter IKEA Systems B.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter IKEA Systems B.V. Laat een reactie achter voor Inter IKEA Systems B.V. Inter IKEA Systems B.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter IKEA Systems B.V. Leave a respond for Inter IKEA Systems B.V. Inter IKEA Systems B.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter IKEA Systems B.V op de google maps. Adres en contacten Inter IKEA Systems B.V
Location of Inter IKEA Systems B.V on the google maps. Address and contacts of Inter IKEA Systems B.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter IKEA Systems B.V Inter IKEA Systems B.V: SLAETS | IMMO PIRIBEYLI | WING-OVER | ID?AL INT?RIM | ZEEFDRUK GERJO CVBA

Other related companies as Inter IKEA Systems B.V: SLAETS | IMMO PIRIBEYLI | WING-OVER | ID?AL INT?RIM | ZEEFDRUK GERJO CVBA

Inter IKEA Systems B.V is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter IKEA Systems B.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08163360595. Het bedrijf Inter IKEA Systems B.V bevindt zich op het adres: 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Inter IKEA Systems B.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter IKEA Systems B.V is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter IKEA Systems B.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter IKEA Systems B.V, openstaande posities, locatie van Inter IKEA Systems B.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter IKEA Systems B.V is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inter IKEA Systems B.V, company assigned to the tax number BE08163360595. The company Inter IKEA Systems B.V is located at the address: 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Inter IKEA Systems B.V were not found.
The main activity of Inter IKEA Systems B.V is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter IKEA Systems B.V is not available. You also can look at reviews of Inter IKEA Systems B.V, open positions, location of Inter IKEA Systems B.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter IKEA Systems B.V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter IKEA Systems B.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter IKEA Systems B.V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter IKEA Systems B.V, employees, financial statistics.