Frieda

Contactgegevens Frieda: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frieda: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frieda

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Consciencestraat 10; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 42 69 (+32-015 41 42 69) 015 41 42 69 (+32-015 41 42 69)

Fax (fax): 015 43 05 97 (+32-015 43 05 97) 015 43 05 97 (+32-015 43 05 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frieda: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frieda"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frieda"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frieda, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frieda. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frieda, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frieda. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frieda
Products information Frieda

BTW identificatienummer (tax): BE03501037597
Ondernemingsnummer: 4734527587
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Frieda zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frieda
(Get full report from official database of BE for Frieda)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frieda
Addition kinds of activities for Frieda

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
20910328. Makreel: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mackerel: packaged in cans, jars, etc.
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij Frieda: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frieda: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frieda. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frieda. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

 • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

 • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

 • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

 • Vuloperator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

 • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

 • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: DE KLEINE VOS

  Type: Werfreserve

  Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van Frieda in sociale netwerken
Look for responds of Frieda in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frieda. Laat een reactie achter voor Frieda. Frieda bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frieda. Leave a respond for Frieda. Frieda on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frieda op de google maps. Adres en contacten Frieda
Location of Frieda on the google maps. Address and contacts of Frieda

Andere gerelateerde bedrijven als come Frieda Frieda: LA MAISON DU COUSCOUS | HOME BIZET | BOISSONS JMS SA | Fontaine L | BONEHILL

Other related companies as Frieda: LA MAISON DU COUSCOUS | HOME BIZET | BOISSONS JMS SA | Fontaine L | BONEHILL

Frieda is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frieda, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501037597. Het bedrijf Frieda bevindt zich op het adres: Hendrik Consciencestraat 10; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Frieda zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frieda is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frieda is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frieda, openstaande posities, locatie van Frieda op de kaart.

Frieda is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frieda, company assigned to the tax number BE03501037597. The company Frieda is located at the address: Hendrik Consciencestraat 10; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in Frieda were not found.
The main activity of Frieda is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Frieda is not available. You also can look at reviews of Frieda, open positions, location of Frieda on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frieda, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frieda, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frieda, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frieda, employees, financial statistics.