LA MAISON DU COUSCOUS

Contactgegevens LA MAISON DU COUSCOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DU COUSCOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DU COUSCOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA BASILIQUE 47; 7603; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69772383 (+32-69772383) 69772383 (+32-69772383)

Fax (fax): +32 (56) 805-88-52 +32 (56) 805-88-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DU COUSCOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DU COUSCOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DU COUSCOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DU COUSCOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DU COUSCOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DU COUSCOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DU COUSCOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DU COUSCOUS
Products information LA MAISON DU COUSCOUS

BTW identificatienummer (tax): BE09028808593
Ondernemingsnummer: 5742523193
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Cuisine: Marocaine.. Types de Cuisine: Marocaine.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DU COUSCOUS
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DU COUSCOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DU COUSCOUS
Addition kinds of activities for LA MAISON DU COUSCOUS

737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
28650403. Teer | Tar
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
51310208. Noties, anders | Notions, nec
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij LA MAISON DU COUSCOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DU COUSCOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DU COUSCOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DU COUSCOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DU COUSCOUS in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DU COUSCOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DU COUSCOUS. Laat een reactie achter voor LA MAISON DU COUSCOUS. LA MAISON DU COUSCOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DU COUSCOUS. Leave a respond for LA MAISON DU COUSCOUS. LA MAISON DU COUSCOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DU COUSCOUS op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DU COUSCOUS
Location of LA MAISON DU COUSCOUS on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DU COUSCOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DU COUSCOUS LA MAISON DU COUSCOUS: Legal Union SPRL | Mipatec | De Cock Roger | MEUBELEN MOBICA | MERCATORMUSEUM

Other related companies as LA MAISON DU COUSCOUS: Legal Union SPRL | Mipatec | De Cock Roger | MEUBELEN MOBICA | MERCATORMUSEUM

LA MAISON DU COUSCOUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DU COUSCOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09028808593. Het bedrijf LA MAISON DU COUSCOUS bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA BASILIQUE 47; 7603; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Marocaine.. Types de Cuisine: Marocaine..
De hoofdactiviteit van LA MAISON DU COUSCOUS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DU COUSCOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DU COUSCOUS, openstaande posities, locatie van LA MAISON DU COUSCOUS op de kaart.

LA MAISON DU COUSCOUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DU COUSCOUS, company assigned to the tax number BE09028808593. The company LA MAISON DU COUSCOUS is located at the address: AVENUE DE LA BASILIQUE 47; 7603; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Marocaine.. Types de Cuisine: Marocaine..
The main activity of LA MAISON DU COUSCOUS is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DU COUSCOUS is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DU COUSCOUS, open positions, location of LA MAISON DU COUSCOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DU COUSCOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DU COUSCOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DU COUSCOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DU COUSCOUS, employees, financial statistics.