HTBS Industries NV

Contactgegevens HTBS Industries NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HTBS Industries NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HTBS Industries NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moutstraat 12 Aalst, B-9300, België

Telefoon (phone): 32/053/769443 32/053/769443

Fax (fax): 32/053/7694 32/053/7694

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HTBS Industries NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HTBS Industries NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HTBS Industries NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HTBS Industries NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HTBS Industries NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HTBS Industries NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HTBS Industries NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HTBS Industries NV
Products information HTBS Industries NV

BTW identificatienummer (tax): BE08269104003
Ondernemingsnummer: 8184234619
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HTBS Industries NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HTBS Industries NV
(Get full report from official database of BE for HTBS Industries NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HTBS Industries NV
Addition kinds of activities for HTBS Industries NV

226103. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
28999907. Chemische benodigdheden voor gieterijen | Chemical supplies for foundries
34239909. Boren, hand | Drills, hand
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij HTBS Industries NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HTBS Industries NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HTBS Industries NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HTBS Industries NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

 • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

 • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

 • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

 • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Studentenjob

  Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

 • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DEELS

  Type: Vaste Job

  Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

 • CHAUFFEUR CE (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

 • Account Manager KW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

  Type: Vaste Job

  Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

 • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

Zoek naar antwoorden van HTBS Industries NV in sociale netwerken
Look for responds of HTBS Industries NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HTBS Industries NV. Laat een reactie achter voor HTBS Industries NV. HTBS Industries NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HTBS Industries NV. Leave a respond for HTBS Industries NV. HTBS Industries NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HTBS Industries NV op de google maps. Adres en contacten HTBS Industries NV
Location of HTBS Industries NV on the google maps. Address and contacts of HTBS Industries NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HTBS Industries NV HTBS Industries NV: RAINBOW JEWELRY | VID?O EXPRESS | Garage Herman | MUSEUM HEDENDAAGSE KUNST | Lavaert A

Other related companies as HTBS Industries NV: RAINBOW JEWELRY | VID?O EXPRESS | Garage Herman | MUSEUM HEDENDAAGSE KUNST | Lavaert A

HTBS Industries NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HTBS Industries NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08269104003. Het bedrijf HTBS Industries NV bevindt zich op het adres: Moutstraat 12 Aalst, B-9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HTBS Industries NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HTBS Industries NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HTBS Industries NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HTBS Industries NV, openstaande posities, locatie van HTBS Industries NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HTBS Industries NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HTBS Industries NV, company assigned to the tax number BE08269104003. The company HTBS Industries NV is located at the address: Moutstraat 12 Aalst, B-9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HTBS Industries NV were not found.
The main activity of HTBS Industries NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HTBS Industries NV is not available. You also can look at reviews of HTBS Industries NV, open positions, location of HTBS Industries NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HTBS Industries NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HTBS Industries NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HTBS Industries NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HTBS Industries NV, employees, financial statistics.