RAINBOW JEWELRY

Contactgegevens RAINBOW JEWELRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAINBOW JEWELRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAINBOW JEWELRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEYSERLEI 61; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32271000 32271000

Fax (fax): +32 (84) 108-35-83 +32 (84) 108-35-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAINBOW JEWELRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAINBOW JEWELRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAINBOW JEWELRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAINBOW JEWELRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAINBOW JEWELRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAINBOW JEWELRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAINBOW JEWELRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAINBOW JEWELRY
Products information RAINBOW JEWELRY

BTW identificatienummer (tax): BE04968536376
Ondernemingsnummer: 3678466796
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in RAINBOW JEWELRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAINBOW JEWELRY
(Get full report from official database of BE for RAINBOW JEWELRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAINBOW JEWELRY
Addition kinds of activities for RAINBOW JEWELRY

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
35360203. Monorail systemen | Monorail systems
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij RAINBOW JEWELRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAINBOW JEWELRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAINBOW JEWELRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAINBOW JEWELRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

Zoek naar antwoorden van RAINBOW JEWELRY in sociale netwerken
Look for responds of RAINBOW JEWELRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAINBOW JEWELRY. Laat een reactie achter voor RAINBOW JEWELRY. RAINBOW JEWELRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAINBOW JEWELRY. Leave a respond for RAINBOW JEWELRY. RAINBOW JEWELRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAINBOW JEWELRY op de google maps. Adres en contacten RAINBOW JEWELRY
Location of RAINBOW JEWELRY on the google maps. Address and contacts of RAINBOW JEWELRY

Andere gerelateerde bedrijven als come RAINBOW JEWELRY RAINBOW JEWELRY: PGP SOFTWARE SA | AIDE FRATERNELLE | VANTIEGHEM-CHRISTIAENS | RONALD E.M. DE SMEDT | LA POSTE

Other related companies as RAINBOW JEWELRY: PGP SOFTWARE SA | AIDE FRATERNELLE | VANTIEGHEM-CHRISTIAENS | RONALD E.M. DE SMEDT | LA POSTE

RAINBOW JEWELRY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAINBOW JEWELRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968536376. Het bedrijf RAINBOW JEWELRY bevindt zich op het adres: DE KEYSERLEI 61; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in RAINBOW JEWELRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAINBOW JEWELRY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAINBOW JEWELRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAINBOW JEWELRY, openstaande posities, locatie van RAINBOW JEWELRY op de kaart.

RAINBOW JEWELRY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAINBOW JEWELRY, company assigned to the tax number BE04968536376. The company RAINBOW JEWELRY is located at the address: DE KEYSERLEI 61; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Juwelen and horloges. Products created in RAINBOW JEWELRY were not found.
The main activity of RAINBOW JEWELRY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAINBOW JEWELRY is not available. You also can look at reviews of RAINBOW JEWELRY, open positions, location of RAINBOW JEWELRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAINBOW JEWELRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAINBOW JEWELRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAINBOW JEWELRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAINBOW JEWELRY, employees, financial statistics.