Loft (De)

Contactgegevens Loft (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loft (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Loft (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoefijzerlaan 24; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 60 05 (+32-050 34 60 05) 050 34 60 05 (+32-050 34 60 05)

Fax (fax): 050 34 41 33 (+32-050 34 41 33) 050 34 41 33 (+32-050 34 41 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loft (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loft (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loft (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loft (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loft (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loft (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loft (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loft (De)
Products information Loft (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07767028808
Ondernemingsnummer: 1630889892
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loft (De)
(Get full report from official database of BE for Loft (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Loft (De)
Addition kinds of activities for Loft (De)

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
22840301. Haakdraad | Crochet thread
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij Loft (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loft (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loft (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loft (De). Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

 • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

 • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

 • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

 • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

 • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

 • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

 • Calculator (Tielt) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT4PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

 • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

 • Koeltechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van Loft (De) in sociale netwerken
Look for responds of Loft (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loft (De). Laat een reactie achter voor Loft (De). Loft (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loft (De). Leave a respond for Loft (De). Loft (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loft (De) op de google maps. Adres en contacten Loft (De)
Location of Loft (De) on the google maps. Address and contacts of Loft (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Loft (De) Loft (De): FC TURKSE RANG. WATERSCH. | Boeckx Jan Carrosserie | MARINA SENTE | De Decker R | PIZZA HUT

Other related companies as Loft (De): FC TURKSE RANG. WATERSCH. | Boeckx Jan Carrosserie | MARINA SENTE | De Decker R | PIZZA HUT

Loft (De) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loft (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07767028808. Het bedrijf Loft (De) bevindt zich op het adres: Hoefijzerlaan 24; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van Loft (De) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loft (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loft (De), openstaande posities, locatie van Loft (De) op de kaart.

Loft (De) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loft (De), company assigned to the tax number BE07767028808. The company Loft (De) is located at the address: Hoefijzerlaan 24; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. List of products are Furniture - Armchairs.
The main activity of Loft (De) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Loft (De) is not available. You also can look at reviews of Loft (De), open positions, location of Loft (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loft (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loft (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loft (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loft (De), employees, financial statistics.