MARINA SENTE

Contactgegevens MARINA SENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINA SENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINA SENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSBEEKSESTEENWEG 178B3; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16261788 (+32-16261788) 16261788 (+32-16261788)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINA SENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINA SENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINA SENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINA SENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINA SENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINA SENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINA SENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINA SENTE
Products information MARINA SENTE

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINA SENTE
(Get full report from official database of BE for MARINA SENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINA SENTE
Addition kinds of activities for MARINA SENTE

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
314999. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
317202. Lederen hoesjes | Leather cases
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
37140101. Versnellingsuitrusting, motorvoertuig | Acceleration equipment, motor vehicle
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec

Werken bij MARINA SENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINA SENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINA SENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINA SENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van MARINA SENTE in sociale netwerken
Look for responds of MARINA SENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINA SENTE. Laat een reactie achter voor MARINA SENTE. MARINA SENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINA SENTE. Leave a respond for MARINA SENTE. MARINA SENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINA SENTE op de google maps. Adres en contacten MARINA SENTE
Location of MARINA SENTE on the google maps. Address and contacts of MARINA SENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINA SENTE MARINA SENTE: Sansterre SPRL | BRANDSTOFFEN SEGERS | JOMEX | NIKOLAOS KOROGIANNAKIS | TRAININGCENTER DE BELDER

Other related companies as MARINA SENTE: Sansterre SPRL | BRANDSTOFFEN SEGERS | JOMEX | NIKOLAOS KOROGIANNAKIS | TRAININGCENTER DE BELDER

MARINA SENTE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINA SENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf MARINA SENTE bevindt zich op het adres: HOLSBEEKSESTEENWEG 178B3; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van MARINA SENTE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINA SENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINA SENTE, openstaande posities, locatie van MARINA SENTE op de kaart.

MARINA SENTE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINA SENTE, company assigned to the tax number BE04598297119. The company MARINA SENTE is located at the address: HOLSBEEKSESTEENWEG 178B3; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of MARINA SENTE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINA SENTE is not available. You also can look at reviews of MARINA SENTE, open positions, location of MARINA SENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINA SENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINA SENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINA SENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINA SENTE, employees, financial statistics.