EDPNET

Contactgegevens EDPNET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDPNET: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDPNET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Landeghemstraat 86, Sint-Niklaas, OVL 9100, België

Telefoon (phone): 32 3 7664510 32 3 7664510

Fax (fax): 32 3 7660019 32 3 7660019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDPNET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDPNET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDPNET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDPNET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDPNET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDPNET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDPNET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDPNET
Products information EDPNET

BTW identificatienummer (tax): BE02235687255
Ondernemingsnummer: 1457580566
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in EDPNET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDPNET
(Get full report from official database of BE for EDPNET)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDPNET
Addition kinds of activities for EDPNET

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
20240301. Fruit pops, bevroren | Fruit pops, frozen
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service

Werken bij EDPNET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDPNET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDPNET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDPNET. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

 • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

 • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

 • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: OKay

  Type: Vaste Job

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

Zoek naar antwoorden van EDPNET in sociale netwerken
Look for responds of EDPNET in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDPNET. Laat een reactie achter voor EDPNET. EDPNET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDPNET. Leave a respond for EDPNET. EDPNET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDPNET op de google maps. Adres en contacten EDPNET
Location of EDPNET on the google maps. Address and contacts of EDPNET

Andere gerelateerde bedrijven als come EDPNET EDPNET: Van Damme P | TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF | DANIEL SNAUWAERT | Forma Coach | Brico - Construction

Other related companies as EDPNET: Van Damme P | TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF | DANIEL SNAUWAERT | Forma Coach | Brico - Construction

EDPNET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDPNET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02235687255. Het bedrijf EDPNET bevindt zich op het adres: Van Landeghemstraat 86, Sint-Niklaas, OVL 9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EDPNET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDPNET is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDPNET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDPNET, openstaande posities, locatie van EDPNET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EDPNET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDPNET, company assigned to the tax number BE02235687255. The company EDPNET is located at the address: Van Landeghemstraat 86, Sint-Niklaas, OVL 9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EDPNET were not found.
The main activity of EDPNET is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDPNET is not available. You also can look at reviews of EDPNET, open positions, location of EDPNET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDPNET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDPNET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDPNET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDPNET, employees, financial statistics.