TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

Particuliere bedrijvenWatervervoer • TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF
Private companiesWater Transportation • TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

Contactgegevens TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dweersstraat 41; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 52 36; 0476 47 53 67 (+32-051 31 52 36; 0476 47 53 67) 051 31 52 36; 0476 47 53 67 (+32-051 31 52 36; 0476 47 53 67)

Fax (fax): +32 (57) 232-72-12 +32 (57) 232-72-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF
Products information TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE04357971191
Ondernemingsnummer: 2409820556
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF
Addition kinds of activities for TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
26579902. Paperboard rug voor blister of huidpakketten | Paperboard backs for blister or skin packages
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Laat een reactie achter voor TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. Leave a respond for TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF. TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF
Location of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: MOUTINCO NV | Aloes (Centre) | Jolly Boetiek | Camphijn D'Home Decoratie | Van Den Driesche Hughes

Other related companies as TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF: MOUTINCO NV | Aloes (Centre) | Jolly Boetiek | Camphijn D'Home Decoratie | Van Den Driesche Hughes

TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357971191. Het bedrijf TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF bevindt zich op het adres: Dweersstraat 41; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 137,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, openstaande posities, locatie van TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF op de kaart.

TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, company assigned to the tax number BE04357971191. The company TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is located at the address: Dweersstraat 41; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 137,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, open positions, location of TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRISH SCHOONMAAKBEDRIJF, employees, financial statistics.