Folle de Foot

Contactgegevens Folle de Foot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Folle de Foot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Folle de Foot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Samarkande.net av. Toison, d'Or 17a b 68 Brussels, B 1050, België

Telefoon (phone): 32-495-77-99-67 32-495-77-99-67

Fax (fax): 32-2-523 08 17 32-2-523 08 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Folle de Foot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Folle de Foot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Folle de Foot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Folle de Foot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Folle de Foot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Folle de Foot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Folle de Foot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Folle de Foot
Products information Folle de Foot

BTW identificatienummer (tax): BE09751159667
Ondernemingsnummer: 2340606689
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Folle de Foot zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Folle de Foot
(Get full report from official database of BE for Folle de Foot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Folle de Foot
Addition kinds of activities for Folle de Foot

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
35679914. Vacuümoven en ovens | Vacuum furnaces and ovens
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
35969905. Mail schalen | Mail scales
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government

Werken bij Folle de Foot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Folle de Foot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Folle de Foot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Folle de Foot. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

 • Schilders (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

 • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

 • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NOMEO

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van Folle de Foot in sociale netwerken
Look for responds of Folle de Foot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Folle de Foot. Laat een reactie achter voor Folle de Foot. Folle de Foot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Folle de Foot. Leave a respond for Folle de Foot. Folle de Foot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Folle de Foot op de google maps. Adres en contacten Folle de Foot
Location of Folle de Foot on the google maps. Address and contacts of Folle de Foot

Andere gerelateerde bedrijven als come Folle de Foot Folle de Foot: J.L.S. | Ceulemans Hairfusion | FURNIFIT | UNIV. CATHOLIQUE LOUVAIN | CUISI-CH?NE S.A.

Other related companies as Folle de Foot: J.L.S. | Ceulemans Hairfusion | FURNIFIT | UNIV. CATHOLIQUE LOUVAIN | CUISI-CH?NE S.A.

Folle de Foot is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Folle de Foot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09751159667. Het bedrijf Folle de Foot bevindt zich op het adres: Samarkande.net av. Toison, d'Or 17a b 68 Brussels, B 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Folle de Foot zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Folle de Foot is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Folle de Foot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Folle de Foot, openstaande posities, locatie van Folle de Foot op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Folle de Foot is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Folle de Foot, company assigned to the tax number BE09751159667. The company Folle de Foot is located at the address: Samarkande.net av. Toison, d'Or 17a b 68 Brussels, B 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Folle de Foot were not found.
The main activity of Folle de Foot is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Folle de Foot is not available. You also can look at reviews of Folle de Foot, open positions, location of Folle de Foot on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Folle de Foot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Folle de Foot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Folle de Foot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Folle de Foot, employees, financial statistics.