Ceulemans Hairfusion

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Ceulemans Hairfusion
Private companiesPrimary Metal Industries • Ceulemans Hairfusion

Contactgegevens Ceulemans Hairfusion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceulemans Hairfusion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceulemans Hairfusion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lambrechtshoekenlaan 118; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 12 74; 03 645 71 22 (+32-03 644 12 74; 03 645 71 22) 03 644 12 74; 03 645 71 22 (+32-03 644 12 74; 03 645 71 22)

Fax (fax): 03 645 71 22 (+32-03 645 71 22) 03 645 71 22 (+32-03 645 71 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceulemans Hairfusion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceulemans Hairfusion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceulemans Hairfusion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceulemans Hairfusion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceulemans Hairfusion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceulemans Hairfusion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceulemans Hairfusion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceulemans Hairfusion
Products information Ceulemans Hairfusion

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Wigs & hairworks

Product categorie (product category): Hair treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceulemans Hairfusion
(Get full report from official database of BE for Ceulemans Hairfusion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceulemans Hairfusion
Addition kinds of activities for Ceulemans Hairfusion

267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij Ceulemans Hairfusion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceulemans Hairfusion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceulemans Hairfusion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceulemans Hairfusion. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Ceulemans Hairfusion in sociale netwerken
Look for responds of Ceulemans Hairfusion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceulemans Hairfusion. Laat een reactie achter voor Ceulemans Hairfusion. Ceulemans Hairfusion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceulemans Hairfusion. Leave a respond for Ceulemans Hairfusion. Ceulemans Hairfusion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceulemans Hairfusion op de google maps. Adres en contacten Ceulemans Hairfusion
Location of Ceulemans Hairfusion on the google maps. Address and contacts of Ceulemans Hairfusion

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceulemans Hairfusion Ceulemans Hairfusion: Cultureel Centrum De Plomblom | PIA Groep | Counen D | WALTER DRUWE | PIERRE AMORISON

Other related companies as Ceulemans Hairfusion: Cultureel Centrum De Plomblom | PIA Groep | Counen D | WALTER DRUWE | PIERRE AMORISON

Ceulemans Hairfusion is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceulemans Hairfusion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf Ceulemans Hairfusion bevindt zich op het adres: Lambrechtshoekenlaan 118; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hair treatment. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Wigs & hairworks.
De hoofdactiviteit van Ceulemans Hairfusion is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceulemans Hairfusion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceulemans Hairfusion, openstaande posities, locatie van Ceulemans Hairfusion op de kaart.

Ceulemans Hairfusion is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceulemans Hairfusion, company assigned to the tax number BE02075012207. The company Ceulemans Hairfusion is located at the address: Lambrechtshoekenlaan 118; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hair treatment. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Wigs & hairworks.
The main activity of Ceulemans Hairfusion is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceulemans Hairfusion is not available. You also can look at reviews of Ceulemans Hairfusion, open positions, location of Ceulemans Hairfusion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceulemans Hairfusion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceulemans Hairfusion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceulemans Hairfusion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceulemans Hairfusion, employees, financial statistics.