foued Ajimi

Contactgegevens foued Ajimi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data foued Ajimi: address, phone, fax, email, website, opening hours

foued Ajimi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 72 Bd Louis Schmidt, Brussels, BE 0140, België

Telefoon (phone): (3224721791)- (+32-(3224721791)-) (3224721791)- (+32-(3224721791)-)

Fax (fax): +32 (2) 222-93-14 +32 (2) 222-93-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) foued Ajimi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "foued Ajimi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "foued Ajimi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van foued Ajimi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen foued Ajimi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of foued Ajimi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees foued Ajimi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti foued Ajimi
Products information foued Ajimi

BTW identificatienummer (tax): BE09976379394
Ondernemingsnummer: 2306549072
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in foued Ajimi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor foued Ajimi
(Get full report from official database of BE for foued Ajimi)

Aanvulling soorten activiteiten voor foued Ajimi
Addition kinds of activities for foued Ajimi

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
32690206. Pyrometerbuizen | Pyrometer tubes
38290204. Ceilometers | Ceilometers
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij foued Ajimi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in foued Ajimi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor foued Ajimi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for foued Ajimi. Looking for open vacancies in other companies

 • Dispatcher (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

 • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

 • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

  Type: Vaste Job

  Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

 • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

 • HR officer m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van foued Ajimi in sociale netwerken
Look for responds of foued Ajimi in social networks

Lees alle opmerkingen voor foued Ajimi. Laat een reactie achter voor foued Ajimi. foued Ajimi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for foued Ajimi. Leave a respond for foued Ajimi. foued Ajimi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie foued Ajimi op de google maps. Adres en contacten foued Ajimi
Location of foued Ajimi on the google maps. Address and contacts of foued Ajimi

Andere gerelateerde bedrijven als come foued Ajimi foued Ajimi: Cloeckaert J | P?CHE 2001 | W.C. EENDRACHT | SNOEZEPOES | Bureau Manange BVBA

Other related companies as foued Ajimi: Cloeckaert J | P?CHE 2001 | W.C. EENDRACHT | SNOEZEPOES | Bureau Manange BVBA

foued Ajimi is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is foued Ajimi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09976379394. Het bedrijf foued Ajimi bevindt zich op het adres: 72 Bd Louis Schmidt, Brussels, BE 0140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in foued Ajimi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van foued Ajimi is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van foued Ajimi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van foued Ajimi, openstaande posities, locatie van foued Ajimi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

foued Ajimi is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is foued Ajimi, company assigned to the tax number BE09976379394. The company foued Ajimi is located at the address: 72 Bd Louis Schmidt, Brussels, BE 0140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in foued Ajimi were not found.
The main activity of foued Ajimi is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of foued Ajimi is not available. You also can look at reviews of foued Ajimi, open positions, location of foued Ajimi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over foued Ajimi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf foued Ajimi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about foued Ajimi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company foued Ajimi, employees, financial statistics.