W.C. EENDRACHT

Contactgegevens W.C. EENDRACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. EENDRACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. EENDRACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEVROUW COURTMANSPARK 156; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52222412 (+32-52222412) 52222412 (+32-52222412)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. EENDRACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. EENDRACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. EENDRACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. EENDRACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. EENDRACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. EENDRACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. EENDRACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. EENDRACHT
Products information W.C. EENDRACHT

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in W.C. EENDRACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. EENDRACHT
(Get full report from official database of BE for W.C. EENDRACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. EENDRACHT
Addition kinds of activities for W.C. EENDRACHT

173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij W.C. EENDRACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. EENDRACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. EENDRACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. EENDRACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van W.C. EENDRACHT in sociale netwerken
Look for responds of W.C. EENDRACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. EENDRACHT. Laat een reactie achter voor W.C. EENDRACHT. W.C. EENDRACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. EENDRACHT. Leave a respond for W.C. EENDRACHT. W.C. EENDRACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. EENDRACHT op de google maps. Adres en contacten W.C. EENDRACHT
Location of W.C. EENDRACHT on the google maps. Address and contacts of W.C. EENDRACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. EENDRACHT W.C. EENDRACHT: MODE SCHINS MONIQUE | K VORM | H. & G. EXPRESS | Engineering NV-SA | HENDRICKX JEF NV

Other related companies as W.C. EENDRACHT: MODE SCHINS MONIQUE | K VORM | H. & G. EXPRESS | Engineering NV-SA | HENDRICKX JEF NV

W.C. EENDRACHT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. EENDRACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf W.C. EENDRACHT bevindt zich op het adres: MEVROUW COURTMANSPARK 156; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.C. EENDRACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.C. EENDRACHT is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. EENDRACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. EENDRACHT, openstaande posities, locatie van W.C. EENDRACHT op de kaart.

W.C. EENDRACHT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. EENDRACHT, company assigned to the tax number BE09060943603. The company W.C. EENDRACHT is located at the address: MEVROUW COURTMANSPARK 156; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in W.C. EENDRACHT were not found.
The main activity of W.C. EENDRACHT is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. EENDRACHT is not available. You also can look at reviews of W.C. EENDRACHT, open positions, location of W.C. EENDRACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. EENDRACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. EENDRACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. EENDRACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. EENDRACHT, employees, financial statistics.