A.C.S. CVBA

Contactgegevens A.C.S. CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.S. CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.S. CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaalvijverstraat 37, PAAL, LIMBURG 3583, België

Telefoon (phone): 32 477 350619 32 477 350619

Fax (fax): 32 11 451643 32 11 451643

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.S. CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.S. CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.S. CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.S. CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.S. CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.S. CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.S. CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.S. CVBA
Products information A.C.S. CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04036621093
Ondernemingsnummer: 5531585693
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A.C.S. CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.S. CVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.S. CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.S. CVBA
Addition kinds of activities for A.C.S. CVBA

285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
82499904. Correspondentie school | Correspondence school
95120401. Land-, minerale- en natuurbescherming, federale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, federal government

Werken bij A.C.S. CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.S. CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.S. CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.S. CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected] Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van A.C.S. CVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.S. CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.S. CVBA. Laat een reactie achter voor A.C.S. CVBA. A.C.S. CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.S. CVBA. Leave a respond for A.C.S. CVBA. A.C.S. CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.S. CVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.S. CVBA
Location of A.C.S. CVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.S. CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.S. CVBA A.C.S. CVBA: FLOCEAN MAREE SPRL | BOUTIQUE TERRE | Grosjean R | RUDY DESIRON | BVBA JANSSENS SANITAIR BVBA

Other related companies as A.C.S. CVBA: FLOCEAN MAREE SPRL | BOUTIQUE TERRE | Grosjean R | RUDY DESIRON | BVBA JANSSENS SANITAIR BVBA

A.C.S. CVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.S. CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04036621093. Het bedrijf A.C.S. CVBA bevindt zich op het adres: Vaalvijverstraat 37, PAAL, LIMBURG 3583. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.C.S. CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.S. CVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.S. CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.S. CVBA, openstaande posities, locatie van A.C.S. CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.S. CVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.S. CVBA, company assigned to the tax number BE04036621093. The company A.C.S. CVBA is located at the address: Vaalvijverstraat 37, PAAL, LIMBURG 3583. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.C.S. CVBA were not found.
The main activity of A.C.S. CVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.S. CVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.S. CVBA, open positions, location of A.C.S. CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.S. CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.S. CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.S. CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.S. CVBA, employees, financial statistics.